Tom POV.

Vandaag is de dag van onze bruiloft en ik wacht totdat Bill van de trap af komt gelopen. We vinden het niet erg om elkaar al te zien voordat we voor het altaar staan. Onze vrienden die we nog wel vertrouwen hebben de kinderen meegenomen. "Wat zie je er prachtig uit," zeg ik wanneer Bill recht voor me staat.

"Het is maar een pak," zegt Bill blozend en ik glimlach even.

"Maar ik vind jou sowieso altijd al prachtig," zeg ik en Bill geeft mij een knuffel.

Samen met Bill vertrek ik dan naar de kerk.Een aantal uur later zijn Bill en ik dan eindelijk getrouwd en ik druk mijn lippen op die van hem. "Dat je gewoon nu mijn man bent. Het is gewoon een tienerdroom dat uit is gekomen," zegt Bill en ik knik even waarna we naar het feest gaan.

Af en toe kijk ik even naar de kinderen die vannacht bij Wilco en Tao slapen. Ik had geen idee dat die twee bij elkaar woonden, maar blijkbaar is dat dus zo. Bill en ik hebben dan wel besloten om niet op huwelijksreis te gaan, omdat we dan niet in de buurt zijn als Wilco en Tao de kinderen niet meer aankunnen. De eerste weken van een huwelijk kunnen thuis net zo goed mooi gemaakt worden.


Wanneer iedereen naar huis is gaan Bill en ik naar de bruidssuite en ik til hem over de drempel. "Moet ik nu weer de vrouw zijn?" Vraagt Bill met een pruillip.

"Jij bent ook degene die zwanger kan worden, maar je mag mij ook over de drempel tillen hoor," zeg ik en ik ga weer voor de deur staan en Bill probeert mij op te tillen, maar mij in zijn armen krijgen lukt niet.

"Poeh, ik geef op," zegt Bill zuchtend en ik lach even waarna we zelfstandig over de drempel stappen en ik sluit de deur. Bill drukt dan z'n lippen op de mijne en duwt mij op het opgemaakte bed.

"We hoeven geen seks te hebben he," zeg ik lief tegen Bill en ik leg mijn hand op zijn wang. Ik kan namelijk begrijpen dat hij amper een week na de miskraam nog te moe is en liever gaat slapen.

"Ik wil dit," zegt Bill en we kleden elkaar uit waarna hij gelijk op mijn penis gaat zitten en begint te bewegen. Ik leg mijn handen op z'n heupen. Alleen wanneer mijn vingers iets te ver richting z'n buik gaan stopt Bill ineens. "Misschien is het toch nog te vroeg," zegt Bill zachtjes en hij gaat van mij af. "Sorry," zegt hij daarna nog.

"Dat geeft toch niet liefje," zeg ik en ik leg mijn armen om hem heen, maar ik ontwijk z'n buik met mijn handen.

"Is het erg dat ik naar de kinderen wil?" Vraagt Bill dan.

"Nee, dat is niet erg," zeg ik zachtjes.

"Maar het is onze huwelijksnacht. Ik voel mij lullig. Het had veel perfecter moeten zijn dan dit," zegt Bill zachtjes en ik druk een kusje op z'n wang.

"Het is okay, maar de kinderen slapen nu denk ik. Maar morgenochtend gaan we ze vroeg halen, goed?" Zeg ik en Bill knikt.

"Ik hou van je Tom, je bent echt perfect voor mij," zegt Bill zachtjes en met die woorden valt hij in slaap, ook al weet ik dat niemand perfect is.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Tom is een schat!!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen