Bill POV.

Wanneer ik met Britney bij mijn moeder ben aangekomen geef ik haar een knuffel en ik laat mijn moeder haar kleindochter vasthouden. "Wat brengt jou hier jongen?" Vraagt ze wanneer we klaar zijn.

"Ik, mama, wanneer ik iemand aanraakt wilt die persoon gelijk met mij op date. De eerste keer dat, dat gebeurde was een dokter. Ik zei ja. Ik had ook geen idee dat ik gelijk zou smachten na seks. Ik had nog nooit seks gehad en toch wou ik het en het gebeurde. Het condoom brandde weg en daardoor is Britney er gekomen. Alleen herinnerde de dokter zich die avond niet meer. Pas geleden had ik het met mijn collega, bij hem voelde het anders, speciaal, maar ook toen is het condoom weggebrand, maar Tom herinnerde alles nog wel," leg ik het verhaal zo kort mogelijk uit.

"Bill, dan kan ik je feliciteren met een nieuwe zwangerschap. Het condoom brand alleen weg wanneer je vruchtbaar bent," zegt mijn moeder.

"Opnieuw zwanger? Je weet dus meer?" Vraag ik.

"Het zit in de familie lieverd. Ik had het je eerder moeten vertellen. Okay, luister goed. Dat de dokter alles is vergeten is omdat hij niet jouw ware liefde is. Tom herinnerde zich het wel omdat jullie samen horen te zijn, hij is wel jouw ware liefde. Wanneer je bij Britney een DNA test zou doen zal het DNA van de dokter niet te zien zijn," zegt mijn moeder.

"Dat klinkt nogal apart," zeg ik zachtjes.

"Dat is het ook," zegt mijn moeder en ze pakt een boek en geeft dat aan mij. "Neem dit maar mee naar huis. Leer er mee omgaan en leer hoe je er voor kan zorgen dat je over 9 maanden niet snel weer zwanger wordt en dat zal nu je de ware hebt gevonden makkelijker zijn," zegt mijn moeder en ik kijk even naar het boek. Die kan ik de komende dagen vast beginnen te lezen voordat ik naar huis vertrek. Maar eerst straks Tom maar even bellen.

"Mam, ik voel mij leeg. Is dat normaal wanneer ik niet bij Tom ben?" Vraag ik dan.

"Met wat wij hebben, ja. Weet je nog toen je vader net was overleden? Dat ik maanden in het ziekenhuis heb gelegen? Het kan je letterlijk ziek maken om zonder hem te zijn," zegt mijn moeder. Het is voor mij duidelijk, maar het maakt het toch ook weer ingewikkelder, want ik weet dat Tom niet net als ons is.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh god
    Dat is nog al wat

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen