Bill POV.

Tijdens het bal kan ik het niet laten om af en toe naar Tom te kijken. "Zal ik wat drinken pakken mijn prins?" Vraag ik mijn man dan en ik zie hem knikken en aangezien Tom net naast het drinken staat is het een ideaal moment om het toch kort te kunnen spreken.

Wanneer ik drinken inschenk kijk ik heel even opzij om naar Tom te glimlachen. "Na het bal, buiten het hek," fluister ik hem toe en hij knikt even waarna ik met het drinken terug naar William loop.

"Hoefde je zelf niks?" Vraagt hij.

"Oh, nee hoor mijn prins," zeg ik en hij knikt even waarna hij begint te drinken.Wanneer het bal gedaan is loop ik ongezien het paleis uit en net buiten de poorten zie ik Tom al staan en ik sla mijn armen gelijk om hem heen. "Ik hou van je en het spijt me dat je daar niks aan hebt, maar je moet weten hoe ik mij voel," zeg ik en Tom knikt.

"Ik hou ook van jou en ik snap dat het niks kan worden, niet iets vasts," zegt hij en hij zoent mij vol passie totdat ik buiten geluiden hoor.

"Ga nu maar, we zien elkaar nog wel eens," zeg ik en Tom knikt en zodra hij vertrokken is ga ik weer terug de poorten binnen.


Een paar maanden later.

Ik lig op het bed terwijl William in mij aan het stoten is en dit keer doe ik mijn best om te genieten. Ik sla mijn benen om hem heen in de hoop dat hij mijn prostaat weet te raken en zodra dat gebeurt sluit ik mijn ogen en laat ik een kreun horen. In tegenstelling tot de vorige keer weet ik deze keer wel klaar te komen, ook al kan het Tom nog steeds bij lange na niet overtreffen. Wanneer William naast mij neer is geploft sta ik op en trek mijn kleding aan om gelijk de gang op te lopen.

"Tom?" Vraag ik verbaasd wanneer ik hem in de gang tegenkom.

"Bill," zegt hij met de mooiste glimlach die iemand mij ooit heeft geschonken, maar zodra ik William z'n armen om mij heen voel kijk ik naar beneden.
"Ik heb een afspraak met uw vader over mijn nieuwe opdracht," zegt Tom en na een buiging loopt hij door.

"Het is vast weer in één keer gelukt," zegt William en ik knik even, maar nu, twee jaar later, ben ik nog altijd niet zwanger, tot grote frustratie van prins William.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ineens 2 jaar later
    William is niet vruchtbaar 😂

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen