Bill POV.

Ik heb Riley in de kinderwagen laten liggen terwijl Ben boven aan het spelen is met Mark. "Ik had die nacht nooit gelijk zo boos mogen worden. Ik was degene die dronken was, als ik niet dronken was geweest was het ook niet gebeurt. Dus ik besef dat ik deels schuld heb aan die nacht," begint Tom en ik knik even. "Maar wat ik mij nog altijd afvraag. Als ik jou zoende, waarom heb je mij niet gestopt, want je wist hoe ik mij daarover voelde," zegt Tom zachtjes.

"En dat spijt me. Het is gewoon, zodra jij je lippen op die van mij drukte vergat ik alles om mij heen. Ik vergat zelfs een condoom en dat heb ik echt nooit. Ja, in het begin met Chris deed ik het zonder, maar ik wist pas dat ik zwanger kon worden toen ik in verwachting was van Annie en Ben was gepland. Daar tussen heb ik altijd aan een condoom gedacht, maar toen die nacht, ik dacht nergens aan," beken ik.

"Je was verliefd op me?" Vraagt Tom.

"Na de seks besefte ik dat ik nog nooit zoiets voor iemand heb gevoeld. Ook niet voor Chris in de periode dat het wel goed ging tussen hem en mij. Ik weet dat ik verliefd ben geweest op Chris, maar bij jou was het veel meer dan dat," wat opnieuw een bekentenis is.

"En toen sliepen we en de volgende dag deed ik nogal rot tegen je," zegt Tom zachtjes.

"Mijn hart brak. Ik wou het jou niet tonen, maar in mijn slaapkamer heb ik gehuild ja. Dat was ook niet de enige keer dat ik huilde daarover," zeg ik zachtjes.

"Het spijt me zo Bill. Ik dacht alleen maar aan mijzelf. Aan het feit dat ik mijn vrouw had bedrogen op de ergste manier mogelijk," zegt Tom en ik zie tranen in zijn ogen staan en voorzichtig geef ik hem een knuffel.

"Dat snap ik toch. Dat is ook de reden waarom ik jou wens om mij niet meer te zien respecteerde. Als ik helemaal niks snapte had ik hier een paar dagen later alweer op de stoep gestaan," zeg ik waarna ik Tom weer loslaat.

"Bill, ik wil niet te snel door in de liefde, want als ik te snel ga, gaat het niet werken. Alleen, ik heb geen flauw idee hoe ik weet wat het juiste moment is," bekent Tom.

"Ik denk wanneer je hart en hoofd precies hetzelfde willen, dat, dat het moment is. Wanneer ze elkaar niet meer tegenspreken," zeg ik, het is wat ik denk, ook al weet ik het niet zeker, want ik ben nooit getrouwd geweest met iemand die is overleden. Ik ben alleen maar getrouwd geweest met iemand die uiteindelijk niet is gebleken wie ik dacht dat hij was, ook al gebeurde dat pas na de scheiding. Ik dacht namelijk eerst dat we gewoon uit elkaar waren gegroeid.

"Maar ik heb mij ook nog nooit aangetrokken gevoelt tot een man," zegt Tom en ik weet dat het op onze leeftijd altijd gevaarlijk is om er over na te denken om iets te beginnen met iemand die, die ervaring nog niet heeft. Die nog de mogelijkheid heeft om te bedenken dat het toch niet is wat hij wilt, maar met Tom zou ik dat durven. Zodra hij er klaar voor is dan. Voor nu ben ik blij dat we weer normaal met elkaar kunnen omgaan.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw
    Ze komen er wel uit

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen