Tom POV.

Het is inmiddels half januari en Bill en ik zijn alleen thuis met Tirza en Maria. "Heb je al een opstart gemaakt met je plannen?" Vraag ik.

"Ja, er is een pand te huur wat perfect is voor een restaurant, dus als ik mijn vader bel hoop ik dat de huur snel rond kan zijn," zegt Bill.

"Maar je moet dan ook nog tafeltjes en stoelen en ja, ik weet niet wat er al aanwezig is in het pand, maar nja," zeg ik.

"Daar denk ik allemaal over na Tomi, geen zorgen," zegt Bill en hij drukt een kusje op mijn wang waarna hij met zijn laptop en gsm naar de keuken loopt om zijn vader te gaan bellen. En dat is natuurlijk niet omdat hij mij niet bij dat gesprek wilt hebben, maar in de keuken kan hij niet gestoord worden wanneer Tirza en Maria beginnen te huilen.

Ik besluit dan maar de noodzakelijke dingen even af te stoffen waarna ik weer terug op de bank ga zitten. Wat is het eigenlijk rustig in huis wanneer Tirza en Maria slapen en Timothy en Samantha naar hun schooltje zijn. Nog een paar maanden en Samantha mag ook naar dezelfde school als Timothy. Ik moet zeggen dat de tijd echt snel gaat. Het lijkt alsof het nog maar gisteren was dat Bill bij mij aanbelde met Samantha als baby van nog maar een paar dagen oud toen ze een snee op d'r hoofdje had en nu is ze alweer bijna vier. Praat ze je de oren van het lijf en wilt ze altijd haar gelijk halen. Voordat ik het weet zijn Tirza en Maria ook op dat punt. Je zou eigenlijk willen dat je de tijd stil kon zetten, maar helaas gaat dat niet.

Wanneer mijn gsm gaat neem ik op. "Hallo Tom, met de leidster van Samantha. Ze is net van het schoolplein meegenomen door een meneer," zegt ze.

"Wat?! Het is jullie taak om goed op te letten en op dat soort momenten in te grijpen!" Roep ik gelijk uit.

"Hij had een pistool, we konden niet anders," zegt ze.

"Is de politie ingelicht?" Vraag ik dan.

"Uiteraard," zegt ze.

"Ik kom er gelijk aan," zeg ik en zonder Bill wat te zeggen snel ik het huis uit in de hoop dat Bill hier niks van hoeft te weten en dat hoeft ook niet als Samantha vandaag gevonden wordt, ook al heb ik nog maar kort de tijd totdat ik haar sowieso had moeten ophalen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Omg!!!
    Nee !! Kind ontvoerd!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen