Bill POV.

Wanneer ik Tom heb gebeld kijk ik Patrick en Chantal aan. "Hebben jullie al namen?" Vraag ik dan terwijl ik merk dat Levi nog altijd op z'n benen trilt.

"John en Jack," zegt Chantal trots.

"Hey, Levi, het ziet er naar uit dat ze er op dit moment blij mee zijn," zeg ik waarna ik Levi toch voor de zekerheid op de bank neerzet. Ik ben zwanger, maar Levi is degene die amper op zijn benen kan blijven staan nu hij weet dat we kleinkinderen hebben. "Adem diep in en uit, okay? Kan je dat voor mij doen?" Vraag ik aan Levi die even knikt.

"Hoe halen jullie het in jullie hoofd om nu al ouders te worden!?" Roept Tom die ineens binnenkomt gestormd, hij is duidelijk gelijk uit huis vertrokken.

"Tom, rustig," zeg ik en ik loop naar Tom toe om hem te kalmeren.

"Waarom moet ik rustig zijn!? We hebben Patrick uitgelegd hoe belangrijk veilig vrijen is totdat ze een goede toekomst kunnen verzekeren! En Levi heeft dat bij Chantal gedaan en toch flikken ze dit!" Roept Tom nog steeds woedend waardoor John en Jack beginnen te huilen en ik trek Tom gelijk met mij mee.

"Rustig, okay? Ze zijn er klaar voor," zeg ik waarna ik mij naar Levi draai.

"Had jij laatst niet een erfenis gekregen van een oudtante die je niet kende?" Vraag ik.

"Ja, 500.000," zegt hij.

"Als we nu een goedkoop appartement zoeken voor hen, dan houdt je nog genoeg over en draaien wij niet op voor de zorgen van hun kinderen, maar dan moet Patrick op z'n minst beloven een baan te vinden en snel," zeg ik en ik draai mij naar Patrick toe en ik zie hem gelijk knikken.

"En dan kan Chantal haar school thuis afmaken en zodra zij dan een goede baan heeft kan Patrick alsnog z'n school afmaken?" Vraagt Levi en ik knik.

"Precies," zeg ik. Het is een grote verantwoordelijkheid die we ze geven, maar als ze kinderen hebben moeten ze dat gewoon aan kunnen. Even kijk ik dan ook weer naar Tom die gelukkig ook niet meer kwaad lijkt. Het is maar goed dat Levi recent zo'n erfenis heeft gekregen, maar eerst moet Patrick een baan hebben, anders kost het Levi meer dan alleen dat appartement kopen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Bill is de rust zelve nu

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen