Tom POV.

"Bennie, ik heb een idee," zeg ik tegen Bennie nadat we weer seks hebben gehad.

"Hmm, wat dan?" Vraagt Bennie.

"Wat als jij er voor zorgt dat Caleb en Bill jou ook aantrekkelijk gaan vinden? Als dat gebeurt hoeft er niemand op bepaalde nachten alleen te slapen," zeg ik.

"Ehm, ik weet niet of je het door hebt, maar ik ben nog maar net 20. Niet iedereen valt op jongere mannen," zegt Bennie.

"Maar het valt toch te proberen?" Vraag ik.

"Zodat ze mij kunnen wegsturen zeker? Dat risico neem ik niet. Voor jou niet, maar ook voor mezelf niet," zegt Bennie en ik knik even.

"Het was maar een idee. Ik wil ook wel weer een keer een nacht alleen zijn met Caleb en ook een keer met Bill, maar zij willen geen van beiden meer alleen slapen. Dan is het toch het makkelijkst om nog een vierde persoon in de mix te gooien?" Vraag ik.

"Jij vindt mij aantrekkelijk misschien, maar zij mij niet, anders had ik dat bij wel al gemerkt,"zegt Bennie.

"Sorry, ik zal er niet meer over beginnen," zeg ik.

"Maar misschien zijn ze er wel okay mee als één bijvoorbeeld de nacht bij jou doorbrengt, dat ik bij de ander op de bank slaapt. Dan is hij niet de enige volwassene in huis. Maar als ze niet alleen in bed willen liggen, daar heb ik geen oplossing voor," zegt Bennie en ik knik even waarna ik recht ga zitten en ik doe het gordijn open en kijk naar het huis van Bill waar het al helemaal donker is. Die zijn ook vroeg hun nest in gekropen en dan dacht ik dat ik moe was.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha
    Lolz ja die hebben ook kinderen

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen