Adam POV.

Wanneer Bill met de flesjes de kamer in komt gelopen kijk ik even naar hem en ineens barst hij in huilen uit en snel leg ik de kindjes in de box en loop ik naar Bill toe. "Liefje, wat is er?" Vraag ik bezorgd.

"Gewoon hormonen," snikt hij en ik knik even terwijl ik met mijn hand over z'n rug wrijf. Na even leg ik mijn hand voorzichtig op Bill z'n buik en ik zie een glimlach op z'n gezicht ontstaan.

"Waarom raak je z'n buik aan! Dat is mijn kind ja! En Bill? Ik weet jou wel terug te winnen, let maar op," zegt Tom waarna hij vertrekt.

"Dat klonk als de oude die een hekel aan mij heeft," zeg ik en ik trek mijn wenkbrauw op.

"Ja, je hebt gelijk," zegt Bill zachtjes.

"Ach ja, het zal wel," zeg ik en Bill glimlacht even naar mij om dan zijn lippen op die van mij te drukken.Vandaag moet Bill bevallen en ondanks dat de rivaliteit tussen Tom en mij weer terug is zijn we er toch allebei bij. Bill wou Tom er eigenlijk niet bij laten, maar ik heb hem overtuigd dat toch te doen. Ik wil niet dat Tom mij nog meer gaat haten, want ja, de Tom die zo graag seks met mij wou is helemaal verdwenen.

Na even is Orlando geboren en ik kijk naar Tom en Bill die elkaar even wat aankijken. Ik ben blij dat ik Bill die dag heb tegengehouden, want Orlando is gewoon een schatje en precies Bill toen hij baby was.


Twee jaar later

Bill POV.

"Oh Tom, ja, ja, je bent geweldig!" Kreun ik luid terwijl Tom in mij aan het stoten is.

"Oh Bill!" Kreunt Tom.

"Harder, harder!" Kreun ik en Tom voert het tempo nog wat op waarna we klaarkomen.

"Heb je het Adam al vertelt dat ik en alles weer weet en dat jij en ik terug samen zijn?" Vraagt Tom wanneer we allebei zijn uit gehijgd.

"Nee, sorry," zeg ik zachtjes waarna ik op de rand van het bed ga zitten.

"Bill, je hebt er al weken de tijd voor gehad. Je zegt dat je voor mij hebt gekozen, maar Adam vertellen doe je niet," zegt Tom.

"Denk je dat het makkelijk is om dit te vertellen aan de man die zielsveel van me houdt? Hij geeft mij elke week een cadeautje, hij is gewoon hartstikke lief. Dat doen niet veel echtgenoten nadat je al zolang samen bent," zeg ik.

"Heb je nog seks met hem?" Vraagt Tom dan ineens, maar ik geef geen antwoord. "Heb je nog seks met hem!?" Roept Tom nu woedend uit.

"Ja," zeg ik zachtjes en Tom zucht.

"Ik wil dat je hem morgen op z'n laatst over ons verteld zodat jij en ik weer echt samen kunnen zijn, anders lijkt het mij duidelijk dat je toch voor hem hebt gekozen ook al beweer je wat anders," zegt Tom.

"Ik vertel het hem, beloofd," zeg ik en Tom knik waarna ik mij aankleed. Ik geef Tom dan nog één kusje waarna ik vertrek.


Wanneer ik thuis ben aangekomen zie ik beneden een paar koffers staan waarna ik snel naar de slaapkamer loop. "Adam, wat doen die koffers daar?" Vraag ik.

"Ik weet dat elke keer wanneer je weggaat dat je naar Tom gaat," zegt hij en ik zie de pijn in z'n ogen.

"Maar dit was jouw huis voordat ik hier kan wonen, ik hoor weg te gaan, niet jij," zeg ik.

"Dus het is waar? Je wilt echt weer samen zijn met Tom? Ik had nog wel hoop dat ik het verkeerd had gezien," zegt Adam zachtjes en wanneer hij de kamer uitloopt valt hij ineens op de grond.

"Adam, Adam!" Roep ik en ik hurk bij hem neer.

"Papa?" Hoor ik Orlando vragen en ik kijk op. Ik voel dan Adam z'n hartslag die er gelukkig nog is. Ik pak mijn gsm en bel een ambulance terwijl ik Orlando gebaar naar mij toe te komen. Tom en ik zijn misschien z'n ouders, maar ik weet hoe gek hij ook op Adam is.

"Kom op Adam," smeek ik zodra de ambulance onderweg is en opnieuw voel ik z'n hartslag die duidelijk aanwezig blijft en dat is denk ik een goed teken.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh god!!!
    Dit kan niet goed gaan?

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen