Bill POV.

Een aantal weken zijn voorbij gegaan en ik zit bij Tom op schoot, want ik ben nogal moe vandaag. "Ik wil niet moe zijn, waarom ben ik vandaag dan toch zo moe?" Vraag ik terwijl ik gaap.

"Iedereen heeft wel eens zo'n dag liefje," zegt Tom en hij gaat met z'n hand over mijn schouder.

"Papa, Jack mij duwen!" Roept Ruby en Tom zet mij naast zich neer.

"Ik ben zo terug," zegt hij en ik knik even en leg mij op de bank en zonder dat ik het echt door heb val ik in slaap.Tom POV.

Wanneer ik weer terug naar de bank loop zie ik dat Bill in slaap is gevallen wat mij doet glimlachen. Ik loop dan naar boven om een deken te halen en leg die voorzichtig over Bill heen.

Wanneer dan ook nog de bel gaat snel ik naar de deur, want ik wil niet dat Bill weer wakker wordt. "Rosalie?" Vraag ik verbaasd.

"Ik wil je terug Tom," zegt ze.

"Ik ben nu getrouwd met iemand anders," zeg ik.

"Dat kon je ook niet schelen toen wij getrouwd waren," zegt ze.

"Ik wil niks meer met je, doei," zeg ik en ik doe de deur dicht waarna ik de bel uitschakel, want als ze blijft bellen maakt ze Bill wakker.

Ik loop dan naar de kinderen toe. "Komen jullie eens mee," zeg ik en ze volgen mij naar de keuken. "We gaan koekjes bakken in deze mooie vormpjes," zeg ik en ook al zijn de kids nog vrij jong, ik denk dat ze mij met wat hulp wel kunnen helpen en dan zorg ik wel dat ze het ook echt leuk vinden om te doen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Rosalie moet op zouten
    Met 7 kinderen bakkenxDsucces

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen