Bill POV.

"Papa!" Wijst mijn twee-jarige zoontje naar de foto van z'n andere vader die op de grafkist staat.

"Ja, dat is papa he," zeg ik zachtjes. Het is niet dat ik een relatie met de vader van mijn kleine Jack had. Hij was mijn partner bij de politie. We kwamen in een benarde situatie terecht en we dachten echt dat we in die loods dood zouden gaan. Het was eenmalige seks, we konden toen ook niet weten dat we door die ene keer een zoontje zouden krijgen en nu moet Jack het met nog maar één vader doen.

Een kleine week geleden is hij tijdens een achtervolging doodgeschoten. Ik had de omgeving beter moeten checken. Het is allemaal mijn schuld. Het is mijn schuld dat ik nog maar de enige ben die Jack over heeft.Die avond leg ik Jack op bed en ik druk een kus op z'n wangetje. "Papa lief," zegt hij en hij steekt z'n armpjes naar mij uit, dus ik geef hem nog snel een knuffel waarna ik naar mijn eigen slaapkamer ga om te slapen.


De volgende dag loop ik bij mijn werk naar binnen en ik zie dat iedereen wat verbaasd is dat ik nu alweer aan de slag ga. Ik wil gewoon niet stilzitten en met Jack gaat het okay, dus voor hem hoef ik ook niet langer thuis te blijven. "Baas wil je spreken," zegt Natalie en ik knik even en loop dan bij mijn baas naar binnen en zet mij op de stoel.

"Ik weet dat jij van interessante opdrachten houdt en aangezien je toch alweer aan het werk wilt denk ik erover om die opdracht aan jou te geven," zegt hij en ik knik even waarna mijn baas een foto voor mij neerlegt van een knappe man. "Dit is Tom Kaulitz. Leraar op een middelbare school. Verdacht van meervoudige moord, alleen hebben we geen bewijs. Een moordenaar die op een school werkt is geen goed nieuws," zegt mijn baas.

"Hoe wilt u dat ik daar meer over te weten kom?" Vraag ik dan.

"Ik weet toevallig dat je ook een diploma voor leraar hebt, dus ik heb geregeld dat je undercover als leraar op die school terecht kunt. Daar is het belangrijk dat je goed bevriend raakt met hem. En met dat hij op mannen valt kan je hem misschien ook wat verleiden om toegang tot z'n huis te krijgen," zegt hij.

"Okay, ik doe het," zeg ik vastbesloten en ik kijk nog één keer naar de foto. Als deze Tom echt heeft gedaan wat ze hier vermoeden dat hij heeft gedaan dan zal ik daar hoe dan ook achter komen en ik ben bereid om daar ver voor te gaan, al moet ik daarvoor met hem naar bed.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh Ben benieuwd!!

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen