Bill POV.

"Dan ga ik nu maar eens naar huis," zeg ik waarna ik opsta en Tom knikt, maar eerst loop ik nog even naar Mark z'n kamer. "Papa gaat naar huis," zeg ik tegen Ben en gelijk komt hij naar mij toegerend en ik druk een kus op z'n wangetje. "Ik hou van je jochie," zeg ik en Ben kijkt mij met een brede glimlach aan. "Tot ziens Mark," zeg ik.

"Dag Bill," zegt hij waarna ik terug naar beneden ga waar Tom inmiddels Riley in z'n armen heeft.

"Dag lieverd. Probeer je andere papa s'nachts niet te veel wakker te maken," zeg ik.

"Ik kan het wel hebben hoor," zegt Tom en ik glimlach even naar hem.

"Tot over een week, maar als er wat is, bel me, ja?" Zeg ik.

"Natuurlijk," zegt Tom en ik knik even waarna ik naar huis vertrek.Thuis loop ik gelijk naar Annie d'r kamer. "Zit je nu alweer op die spelcomputer?" Vraag ik.

"Ja, het is een leuk spelletje," zegt ze en ik zucht even. Ik vervloek Chris dat hij haar dat ding bij z'n laatste bezoek heeft gegeven. Daarvoor speelde ze buiten, want de omgeving hier is daar ideaal voor, maar nu is het alleen maar dat ding.

"Ga eerst naar buiten, dan mag je vanavond weer spelen tot zeven uur en dan om half 9 je bed in," zeg ik en ik pak het uit d'r handen.

"Pap, ik moet het nog opslaan!" Roept ze uit en ik kijk even naar het spel en zodra ik weet hoe je moet opslaan doe ik dat en zet het dan uit.

"Heb ik al voor je gedaan en nu buiten spelen," zeg ik.

"Okay," zegt ze met een zucht waarna ze naar beneden gaat. Nieuwe spelletjes ga ik echt niet voor haar kopen en op dit spelletje raakt ze vast ooit wel uitgekeken.


Tom POV.

Die avond zit ik met de jongens op de bank. Ben zit aan de ene kant dicht tegen me aan en Mark aan de andere kant terwijl Riley in mijn armen ligt.

"Riley is lief," zegt Ben.

"Ik ben het met je eens jongen," zeg ik en Ben glimlacht naar mij.

"Nog een broertje?" Vraagt hij dan ineens.

"Ik denk het niet lieverd. Voorlopig heb ik genoeg aan jullie," zeg ik en Ben knikt en hij neemt mijn trui vast in z'n handje alsof hij bang is dat ik ineens verdwijn, maar ik kan Ben verzekeren dat, dat nooit gaat gebeuren. Ook al ben ik niet samen met Bill en ben ik op dit moment niet klaar om verliefd op hem te worden, Ben ben ik echt als mijn zoon gaan beschouwen. Dat is iets wat ook niet meer gaat veranderen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Welkom in de tijd van de video games

    Te schattig is ben!!

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen