Tom POV.

Wanneer ik bij de peuterspeelzaal ben aangekomen ren ik gelijk naar binnen. "Welke kant ging hij met mijn dochter uit?" Vraag ik dan.

"Dat soort vragen heeft de politie ook al gesteld Tom," zegt ze.

"Naar welke kant heeft hij mijn dochter meegenomen!" Roep ik woedend uit.

"Het speelplein af naar rechts," zegt ze waarna ik weer naar buiten ren en daar rechts af sla. Af en toe zie ik een politiewagen langsrijden terwijl ik gewoon blijf doorlopen. Ook al weet ik dat Anis waarschijnlijk niet zo stom is om haar zonder plan mee te nemen. Dat hij waarschijnlijk al een plek had om haar te verstoppen. Wat als we Samantha nooit meer terugvinden? Ik hou van die kleine meid.

Wanneer het tijd wordt om Timothy op te halen kan ik niet anders dan mijn eigen zoektocht staken en de rest aan de politie over te laten. Ik kan Timothy moeilijk bij school laten staan.

Op het schoolplein moet ik nog een kleine vijf minuten wachten voordat Timothy de school uit komt gerent gelijk naar mij toe. "Is Samantha niet mee?" Vraagt hij.

"Vandaag niet," zeg ik zachtjes en Timothy knikt even waarna ik hem met mij mee naar huis neem.Timothy geeft Bill een knuffel zodra we thuis zijn waarna ik hem naar boven stuur. "Waar is Samantha?" Vraagt Bill. "Waar is ze Tom!?" Roept hij wanneer ik niet gelijk antwoord geef.

"Anis heeft haar. De politie doet er alles aan om haar nog voor het weekend weer terug thuis te krijgen," zeg ik en gelijk sla ik mijn armen om Bill heen zodat hij op mijn schouder kan huilen. We krijgen Samantha wel terug. Ze zal wel bang zijn, onze lieve schat.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh god
    Vind het echt erg

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen