Bill POV.

Wanneer ik bij het huis van Tom en Leon ben aangekomen drukt Chris al op de bel. Zoals verwacht is Tom degene die de deur open doet en de kinderen gaan gelijk naar binnen. Hierdoor staat alleen Elaine nog naast mij en George ligt natuurlijk in de kinderwagen. "Bill, er is iets dat ik je wil zeggen," zegt Tom en ik knik even. "Ik wil niet van Leon scheiden, ik hou van hem. Alleen, misschien kunnen jij en ik ondanks dat af en toe op date?" Vraagt Tom.

"Ik zal erover nadenken," zeg ik, want ik moet zeker weten of dat is hoe ik het wil. Het is wel zo dat ik net als Tom niet wil dat Leon de dupe wordt van de gevoelens die Tom en ik nog voor elkaar hebben.

"Dat is okay. We spreken elkaar nog," zegt Tom en ik knik even waarna ik weer vertrek.Thuis aangekomen geef ik George z'n flesje om hem daarna in bed te leggen. "Nu is het ook tijd voor jou om naar bed te gaan," zeg ik en ik neem Elaine met mij mee.

"Mag ik bij jou papa?" Vraagt ze en ik glimlach even.

"Natuurlijk lieverd," zeg ik en ze glimlacht naar mij. "Wat vond je van de andere kinderen, dat die hier waren?" Vraag ik dan aan Elaine.

"Niemand vind leuk wat ik leuk vind," zegt ze zielig.

"Maar Chris was wel lief voor je, toch?" Vraag ik.

"Ja!" Roept ze uit en ik druk een kus op haar wang. Ik hou van al mijn kinderen, ook al maakt Julia dat mij knap lastig, maar zelfs van haar hou ik. Ze blijft mijn dochter, maar Elaine heeft toch een speciaal plekje in mijn hart.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Puberteit is heel
    Gezellig

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen