Bill POV.

"J.Je hebt kinderen?" Vraag ik en ik begin te hyperventileren en Tom pakt mijn handen vast.

"Rustig Bill, rustig ademhalen," zegt Tom en ik probeer mijn ademhaling weer onder controle te krijgen, wat uiteindelijk ook lukt. "Jij hebt toch ook een dochtertje met een ander?" Vraagt Tom dan.

"Ze heeft zijn DNA niet meer, dus technisch gezien is de dokter haar vader niet," zeg ik zachtjes.

"Oh, ja, zover heb ik nog niet kunnen lezen," zegt Tom.

"Het geeft niet, maar Tom, ik zou Lieke en Kate graag ontmoeten," zeg ik dan.

"Dan kan dat morgen, want morgen komen ze weer bij mij," zegt Tom en ik knik even.

"Ik heb er zin in," zeg ik en ik voel mijn handen wat tintelen, maar dat negeer ik. Ik druk dan mijn lippen op die van Tom en wanneer ik hem loslaat zie ik hem naar mij glimlachen.

"Jij hebt morgen ook dienst voor het ontbijt?" Vraagt Tom en ik knik.

"We hebben altijd dezelfde diensten Tom," zeg ik en Tom lacht even.

"Okay, daar heb je een punt," zegt hij en ik knik even en Tom geeft mij nog een laatste kus voordat hij vertrekt en gelijk valt er een koud gevoel over mij heen.Wanneer ik die volgende ochtend de keuken op het werk in loop slaat Tom gelijk z'n armen om mij heen en de kou die ik gisteren voelde toen hij net was vertrokken is weer verandert in warmte.

Zelfs tijdens het eten voor de klanten maken legt Tom soms z'n armen om mij heen en ik glimlach naar hem. Tom is echt zo'n schatje en stiekem vraag ik mij af waarom iemand die niet altijd even vriendelijk tegen mij was toch mijn ware is. Dat is wat ik nog niet weet, hoe mijn lichaam bepaald wie de ware is. Wanneer Tom z'n hand op mijn buik legt begint ie weer op te lichten en gelijk duw ik z'n hand van mijn buik af. "Tom, als iemand dat licht ziet," zeg ik waarschuwend, want niet iedereen zal er even goed op reageren wanneer ze weten dat ik anders ben.


Na het werk haal ik eerst Britney bij Tom z'n moeder op. "Mijn kleindochter is echt zo'n schatje," zegt Tom z'n moeder en ik kijk haar wat verward aan waarna ik Britney van haar overneem.

"Dank u voor het oppassen," zeg ik waarna ik Britney met mij meeneem. "Heb jij ook al invloed op mensen kleine?" Vraag ik waarna ik haar meeneem naar Tom.

Bij Tom aangekomen stap ik naar binnen. "Ik heb de kleine Britney nog niet mogen vasthouden," zegt Tom ineens en ik knik even en geef haar aan Tom en ik zie zijn blik veranderen. "Mijn kleine meisje," zegt Tom en mijn ogen worden groot. We mogen echt niets van iemand anders zeker. "Oh, kom mee de woonkamer in, dan kun je Lieke en Kate ontmoeten," zegt Tom en ik knik even en volg Tom de woonkamer in.

"Hey, wat zijn jullie een knappe meiden," zeg ik terwijl ik bij de bank neerhurk waar ze op zitten.

"Hey Bill," zegt de jongste en ik glimlach even, Tom heeft mijn naam dus al laten vallen.

"High five?" Vraag ik aan de meiden en ze geven mij een high five.

"Papa, veters los," zegt Kate en ik merk dat ze mij aankijkt en niet Tom. Hoe moet dit met Tom z'n ex? Ik kijk even naar Tom, maar hij glimlacht alleen maar.

"Tom, wat met je ex?" Vraag ik dan.

"Ik heb helemaal geen ex," zegt Tom en dat verbaasd mij nog meer. Ik kan toch niet een heel leven veranderen? Daar staat namelijk niks over in het boek. Misschien droom ik wel, ja, dat is de enige verklaring.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Hoe zit dan ?!
  Tom moet toch een ex hebben!

  Hoe oud zijn ze eigenlijk?!

  1 week geleden
  • syllie1992

   De meiden? Kate is 3 en Lieke is 4

   1 week geleden
  • Luckey

   Nee de jongens, omdat Lieke al 4 is en Kate 3

   1 week geleden
  • syllie1992

   Aha, de jongens zijn 25:)

   1 week geleden
  • Luckey

   Is wel handig om te weten

   1 week geleden
  • syllie1992

   Awh ja, ik snap het:)

   1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen