Tom POV.

De week is bijna om en ik moet zeggen, het is geweldig om tijd door te brengen met de jongens. Riley die altijd z'n schattige zelf is, ondanks de slapeloze nachten die hij geeft. Ben die altijd op zoek is naar liefde, maar als je hem die liefde geeft krijg je die ook driedubbel terug en dan natuurlijk Mark. Mark is superlief voor Ben en voor Riley en als het om flesjes geven gaat dan is hij een geweldige hulp.

"Papa, ik ben broek kwijt," zegt Ben.

"Lieverd, hoe vaak moet ik nog zeggen dat je niet zomaar overal je broek uit moet trekken," zeg ik. Het is een hobby waar hij deze week mee begonnen is. "Kom, hij zal wel onder je bed zijn," zeg ik en ik pak Ben z'n handje en neem hem mee naar z'n kamertje waar ik onder het bed kijk en daar pak ik z'n broek vandaan. "En nu aanhouden he," zeg ik terwijl ik hem z'n broekje weer aantrek.

"Sorry papa," zegt hij en hij geeft mij een knuffel en ik geef hem een knuffel terug. Het was gewoon onmogelijk om geen vadergevoelens te ontwikkelen voor Ben. Ben is een geweldig kind.Aan het begin van de avond gaat de bel en ik open de deur voor Bill. "Ben, je papa is er!" Roep ik en Ben komt er gelijk aangerend, in z'n blote billetjes.

"Sorry daarvoor," zeg ik beschaamd en ik loop de kamer in waar ik z'n broek en onderbroek van de grond pak om daarna terug te lopen zodat ik Ben die weer aan kan doen.

"Hij heeft z'n nieuwe ondeugendheid gevonden?" Vraagt Bill en ik knik.

"Ik vrees ervoor," zeg ik.

"Nja, elke fase gaat weer voorbij," zegt Bill en ik knik, daar heeft hij wel een punt. "En jij kleine jongen, jij hebt je zus vast gemist," zegt Bill waarna hij Ben optilt en Ben knikt even.

"Ik ga Riley even halen, dan ben je op tijd thuis voor z'n volgende flesje," zeg ik en Bill knikt even waarna ik Riley voorzichtig uit de box haal om hem voorzichtig in de kinderwagen te leggen zodat Bill gelijk kan vertrekken en nog geen vijf minuten later is het weer alleen Mark en ik.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahahah die fase is grappig !

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen