Bill POV.

"Je ziet er in ieder geval niet ziek uit," zeg ik tegen Levi wanneer hij net de deur heeft open gedaan.

"Nee, gelukkig is het alleen dat overgeven. Ook al is alleen dat al erg genoeg," zegt Levi en ik knik even. "Hoe gaat het met onze baby?" Vraagt hij.

"Goed," zeg ik met een glimlach en ik wrijf even over mijn buik. "Vrijdagavond kijken we wel of Lola hier het weekend kan zijn, of dat je nog te veel last hebt van misselijkheid," zeg ik.

"Ik heb mijn andere kinderen ook hier, dus Lola kan er ook best wel bij," zegt Levi.

"Ik wil je niet te veel belasten Levi," zeg ik waarna Levi even knikt.

"Okay, we bespreken het vrijdagavond," zegt hij en ik knik.

"Dan ga ik nu de keuken in," zeg ik waarna ik de keuken in loop en ik begin wat voor Levi te maken. Zodra ik dat gedaan heb loop ik terug naar Levi en geef het aan hem.

"Dank je Bill, maar ehm, ik denk dat ik toch ergens anders trek in heb," zegt Levi.

"Ehm, waarin dan?" Vraag ik.

"In chocoladetaart," zegt hij.

"Chocoladetaart? Als je ergens misselijk van wordt is het chocoladetaart," zeg ik verbaasd.

"Bill, kan je please chocoladetaart voor mij halen?" Vraagt Levi dan en hij geeft wat geld aan mij.

"Ehm, ja, sure, maar als je daarna weer moet overgeven help ik je niet," waarschuw ik en Levi knikt waarna ik snel de taart ga kopen.Wanneer ik terug ben snij ik er een stukje voor Levi vanaf en geef dat aan hem. "Ik kan beter maar weer gaan. Zo te zien ben je okay," zeg ik.

"Oh, Bill, wacht even," zegt Levi en hij staat op en pakt wat geld. "Dit moet genoeg zijn om wat met Tom te kunnen doen," zegt Levi en hij drukt het in mijn hand.

"Dank je," zeg ik met een glimlach. "Oh, Levi? Als dat stukje taart zo op is vergeet dan je mond niet af te vegen," zeg ik met een knipoog waarna ik z'n huis weer verlaat. Door het halen van die taart is het iets langer dan een uur geworden dat ik weg ben geweest van huis, maar ook niet veel langer dan dat.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahahaha lolz

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen