Bill POV.

Wanneer we hebben ontbeten nemen Caleb en ik de kinderen mee naar buiten. En wanneer ik Tom samen met die Bennie voor z'n huisje zien zitten lopen Caleb en ik naar hen toe. "Mogen wij erbij komen zitten?" Vraag ik dan en Tom en Bennie knikken allebei waarna Caleb en ik op de grond gaan zitten.

"Waar zijn Seven en Soda?" Vraag ik dan aan Tom.

"In het grote huis," zegt Tom.

"De nanny's zijn al weg," zeg ik.

"Oh, fuck," zegt Tom en gelijk staat hij op. Misschien is het ook een beetje mijn schuld. Ik ben gisterenavond wezen kijken bij de kinderen in het grote huis, maar heb niet gekeken of Seven en Soda daar waren.

"Ik loop met je mee," zegt Caleb waarna hij en Tom het grote huis in lopen.

"Zo, Bennie. Bevalt het wat? Seks hebben met een getrouwde man?" Vraag ik en ik zie Bennie even slikken. "Okay, ik plaag je maar, geen zorgen," zeg ik lachend, want ik weet ook wel dat Caleb en ik niet veel tijd meer met Tom hebben doorgebracht. Ik snap het daarom ook wel, ook al weet ik niet hoe ik mij er bij moet voelen dat het zo'n jonge gast is.

"Oh, ja, okay," zegt hij en hij lacht wat nerveus.

Na een uur komen Caleb en Tom pas weer terug, maar wel met Seven en Soda. "Om de nacht wisselen?" Vraagt Caleb aan Tom en Tom knikt even waarna ik Caleb meeneem naar ons huisje.

"Waarom duurde het zolang?" Vraag ik wanneer we in ons huisje zitten.

"Toen we wisten dat Riley voor de meiden heeft gezorgd en dat ze dus okay zijn, zijn we naar de slaapkamer gegaan en hebben we seks gehad," zegt Caleb. "Ik bedoel, hij is ook nog steeds onze man, ondanks dat we het de laatste tijd niet vaak met hem eens zijn geweest," zegt Caleb.

"Ik ben er ook niet boos over, zolang hij jou maar niet neemt," zeg ik en ik druk een kus op Caleb z'n wang waarna ik even kijk naar Sarah en Jackson die wat aan het spelen zijn samen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihihi
    Riley is wel een schat

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen