Bill POV.

De volgende dag koop ik een zwangerschapstest die ik bij thuiskomst uitvoer. Mijn ogen worden groot als de uitslag positief is. Blijkbaar is het toch gebeurt tijdens onze huwelijksnacht. Ik gooi de test weg waarna ik naar Tom toe loop. "Bill, wat heb jij allemaal al gedaan deze ochtend?" Vraagt Tom.

"Ik ehm, Tom, ik ben zwanger," zeg ik en gelijk voel ik Tom z'n warme armen om mij heen. "Wat als het er weer zeven zijn, bij die miskraam waren het er ook al vijf. Ik ben er wel klaar voor, maar die onzekerheid dat er een grote kans is dat het weer een meerling wordt. Die kans is zelfs groter dan dat het een eenling wordt," zeg ik.

"Het komt wel goed. We doen het toch hartstikke goed met onze zeven kinderen? Samen kunnen we alles aan," zegt Tom en ik kijk hem vertedert aan. Tom is zo lief, maar ja, anders had ik ook nooit ja gezegd om te trouwen.

"Ik hou van je Tom," zeg ik.

"En ik hou van jou, voor altijd," zegt Tom en ik druk een kus op z'n wang.

"Papa, vinger au," zegt Ruby ineens en ik lach even waarna ik haar optil en druk een kusje op haar vingertje.

"Beter?" Vraag ik en Ruby knikt gelijk waarna ik haar weer op de grond neerzet.

Na even staan alle zeven kinderen bij ons en ik kijk even naar Tom. "Wat dachten jullie van de zandbak?" Vraagt Tom.

"Jaaaaaaaa," Roepen ze alle zeven tegelijkertijd waarna Tom ze meeneemt naar de tuin en ik zet mij op de bank. Ik besluit Wilco dan te bellen, alleen neemt hij niet op. Daarna probeer ik Tao, maar ook hij neemt niet op. Die twee zijn verliefd op elkaar geworden, ik weet het bijna zeker. Maar voor nu blijven dan alleen Steven en Thymen nog over om te bellen, want Timo spreek ik niet meer sinds dat hij de vaderschapstesten heeft vervalst en mij eigenlijk ook als vuil behandelde door net te doen alsof ik fout zat. Tom en hij zijn dan misschien wel nog bevriend, maar ik kan dat niet meer. En ja, waarom ik Jay niet meer spreek spreekt denk ik voor zich, na alles wat er is gebeurt.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Jaynis nog erger als Timon
    Hoop niet op veel meerling eigenlijkxD

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen