Bill POV.

In de pauze zet ik mij naast Tom. Niet alleen omdat ik vanwege mijn missie op hem moet letten, maar ook omdat hij aardig is. "Je had ook wel over Chantal mogen beginnen," zeg ik tegen hem.

"Oh, sorry, ik was het helemaal vergeten. Ze zit al drie jaar in mijn klas. Bij haar is het vooral nieuwe leraren uittesten. Als het blijkt dat je haar aan kunt, dan stopt ze vanzelf," zegt Tom en ik knik even. Ineens komt hij iets dichterbij mij zitten. "Je bent best wel knap," fluistert hij dan in mijn oor.

"Jij ook," floep ik eruit waarna ik met mijn hoofd schud. "Ik bedoel, doe je altijd zo tegen nieuwe leraren op hun eerste dag?" Vraag ik, want ik weet dat mijn baas over verleiden is begonnen, maar als ik dat de eerste dag al doe zou dat te veel opvallen, dacht ik. Maar als Tom juist degene is die met dit soort dingen begint, maar nog altijd moet ik het slim zien te spelen. Het is niet de bedoeling dat een flirt eindigt met seks in een klaslokaal, ik moet zijn huis binnen zien te komen.

"Hmm, alleen tegen degene tegen wie ik het echt meen," zegt Tom en ik lach even waarna ik in stilte verder eet aan mijn broodje.Aan het eind van de dag loop ik naar Tom z'n lokaal. "Aah, Bill, ik had al gehoopt dat je langs zou komen," zegt Tom en hij sluit de deur achter mij.

"Waarom moet de deur dicht?" Vraag ik.

"Ik ken je nog maar een dag, maar het voelt dat we een klik hebben," zegt Tom en ik moet bekennen dat ik die klik ook voelde, ondanks dat het niet mag. Ik moet objectief kunnen blijven. Ineens voel ik Tom z'n lippen op die van mij en hij duwt mij tegen de muur terwijl ik gewoon terug zoen. Wanneer Tom net met z'n hand in mijn broek gaat, gaat mijn telefoon. Gered door mijn telefoon.

Ik duw Tom zachtjes bij mij vandaan waarna ik opneem. "Bill, ik sta met Jack voor de school waar je tijdelijk werkt. Hij blijft maar huilen, sorry," zegt ze en ik slik even. Fuck, fuck, fuck.

"Ik kom er aan," zeg ik waarna ik ophang en ik draai mij weer naar Tom toe. "We maken dit een keer bij jou thuis af," zeg ik met een knipoog en ik zie Tom knikken. Binnenkort ben ik dan in ieder geval z'n huis binnen. Hier op school ga ik niet veel kunnen vinden, maar bij hem thuis des te meer. Hoop ik. "Volg me niet," zeg ik nog snel waarna ik naar buiten loop en ik zie de oppas al staan met Jack in d'r armen.

Ik neem Jack gelijk van d'r over. "Papa is nu bij je," zeg ik en ik druk een kusje op z'n betraande wangetje.

"Ben jij een beetje verdrietig?" Hoor ik ineens Tom z'n stem zeggen en ik zie Jack hem aankijken waarna hij knikt.

"Papa zien," zegt hij zielig en ik trek Jack wat dichter tegen mij aan.

"Z'n andere papa bedoelt hij," leg ik dan aan Tom uit, zonder al te veel informatie te geven. Het is al erg genoeg dat een mogelijke moordenaar nu van het bestaan van mijn zoon weet. Waarom kon Tom niet gewoon luisteren toen ik zei dat hij mij niet moest volgen?

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Omdat jij ineens weg vloog
    Hij word dan nieuwsgierige
    En hij weet niet waar je woont nog

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen