Bill POV.

"Het spijt me," zeg ik terwijl ik met mijn hand door Adam z'n haar ga. "Ik ga Joshua halen. Ik weet zeker dat onze jongste zoon jou wel kan opvrolijken," zeg ik.

"Het is, ik mis jou Bill, ik mis onze kinderen, maar ik mis ook de kinderen van jou en Tom en die ga ik sowieso nog amper zien," huilt Adam en ik druk een kus op z'n hoofd.

"Het komt goed okay," zeg ik terwijl ik zelf ook steeds meer tranen voel opkomen. Het is ook niet dat ik niet meer van Adam hou. Ik hou nog wel van hem. Het is gewoon dat ik geen twee mannen aan het lijntje kan houden en om te wachten tot ik helemaal niet meer verliefd ben op één van de twee. Dat zou te lang duren. "Ik kom zo terug okay?" Vraag ik en Adam knikt even waarna hij van mijn schoot afgaat zodat ik kan vertrekken.Wanneer ik weer even thuis ben neemt Tom mij gelijk in mijn armen. "Heeft hij getekend?" Vraagt Tom.

"Nee. Ik denk ook niet dat het een goed idee is als jij en ik over een half jaar alweer trouwen. Ik moet rekening houden met Adam z'n gevoelens. Het gaat niet alleen om ons, het gaat ook om degene die met een gebroken hart is achtergebleven," zeg ik en Tom zucht even.

"Wat jij wilt," zegt hij dan met tegenzin en ik knik tevreden.

"Orlando, ook mee naar Adam?" Vraag ik en Orlando knikt gelijk.

"Moet onze zoon echt per se mee?" Vraagt Tom.

"Luister Tom. Je moet beseffen dat Adam ook van onze kinderen houdt en als ik één van hen eens mee neem die kant uit dan is dat okay," zeg ik.

"Zeker omdat je jezelf anders niet vertrouwt om niet in oude fouten te vervallen," zegt Tom.

"Houd op Tom. Dat slaat nergens op," zeg ik.

"Okay, okay. Als jij weet wat het beste is," geeft Tom dan toe.

"Dat weet ik," zeg ik waarna ik ook Joshua in de kinderwagen leg en dan naar Adam vertrek.


Wanneer ik weer bij Adam ben heeft hij z'n tranen inmiddels gedroogd en Orlando springt gelijk in Adam z'n armen. "Deze kleine jongen heeft jou echt vreselijk gemist," zeg ik waarna ik Joshua uit de kinderwagen pak en in Adam z'n armen leg.

"Baby veel huilen," zegt Orlando ietwat bozig en ik ga met mijn hand door z'n haren.

"Maar Orlando heeft wel gelijk. Joshua huilt veel meer dan alle andere kinderen toen ze baby waren," zeg ik, maar op dit moment is hij in ieder geval rustig in Adam z'n armen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahah Joshua is echt een Adam kindje
    Tom doe niet zo eikel achtig

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen