Bill POV.

Ik ben het huis wat aan het stoffen aangezien Elaine toch op school is loopt ze ook niet in de weg.

Wanneer ineens de bel gaat leg ik de stofdoek aan de kant en ik heb de deur nog amper een seconde open of ik word al gezoend. "Tom?" Vraag ik verbaasd.

"Leon laat mij los," zegt Tom dan.

"Maar houdt Leon dan niet meer van je?" Vraag ik verbaasd.

"Jawel, maar ik denk, juist omdat hij zoveel van mij houdt durft hij het aan. En omdat hij weet dat jij altijd mijn eerste keus zal zijn. Er is geen moment geweest waarop ik niet van je heb gehouden," zeg ik en nu is het mijn beurt om mijn lippen op die van Tom te drukken.

Net op het moment dat ik Tom mee wil nemen naar mijn slaapkamer begint George te huilen. "Ik denk dat onze zoon wilt zeggen dat we ervoor moeten zorgen dat seks maar een bijzaak is. Het vertrouwen is veel belangrijker," zegt Tom en ik knik even.

"Je hebt gelijk. Dat is waar we ons op moeten focussen als we willen dat het dit keer wel werkt," zeg ik en Tom knikt waarna we gezamenlijk naar George toe lopen en Tom pakt hem op.

"Het ziet er naar uit dat ik weer in het huis ga wonen waar ik altijd woonde," zegt Tom en ik knik even.

"Maar Elaine slaapt nog niet zo graag alleen in haar kamer," zeg ik eerlijk.

"Dan slaapt ze toch tussen ons in? Ik vind dat geen probleem," zegt Tom en ik kijk hem met een brede glimlach aan. Dat Tom niet van plan is om Elaine buiten te sluiten is misschien nog wel het beste van alles. Tom lijkt in te zien hoe belangrijk Elaine voor mij is en ook dat ik mij schuldig voel over het feit dat ik haar pas te laat heb herinnert. Als ik haar gelijk had herinnert had ik er alles aan gedaan om haar vanaf het begin bij mij te hebben.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Trauma houd je niet tegen
    Ben benieuwd hoe nu verder!

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen