Bill POV.

"Mevrouw, heeft u toevallig kinderen?" Vraag ik.

"Natuurlijk niet. Zie ik eruit alsof ik tijd zou hebben voor kinderen?" Vraagt ze.

"Mijn excuses," zeg ik waarna ik wegloop. Ik bel dan gelijk naar mijn moeder. "Mam, is er nog een boek?" Vraag ik.

"Huh? Maar alles staat in het boek dat ik je hebt gegeven," antwoord mijn moeder.

"Nee mam. Er is één gedeelte wat nergens in dat boek voorkwam. Er staat dat als iemand zoals wij een kind met een ander hebben alleen dat het DNA van die man verdwijnt, maar Tom ziet haar met één keer in z'n armen als z'n dochter en z'n moeder als haar kleindochter. Z'n moeder weet nog geen eens over Tom en mij. En Tom z'n dochtertjes..." Even stop ik.

"Bill, ben je okay? Voel je, je ziek?" Vraagt mijn moeder.

"Nee mam, ik voel mij niet ziek! Tom z'n dochtertjes noemen mij ineens papa en hun echte moeder is ineens een zakenvrouw en zegt geen kinderen te hebben!" Roep ik haast.

"Okay Bill, ik snap het probleem, maar is het echt zo'n probleem als ze toch niks herinneren kunnen ze het ook niet missen," zegt mijn moeder.

"Maar ik weet het wel! Ik voel mij er niet goed bij," zeg ik.

"Okay, Bill. Ik zal research doen, goed? Tot die tijd, houd je rustig. Doe tegenover die meiden gewoon alsof jij hun andere papa bent totdat we weten hoe het zit en of en hoe het op te lossen is," zegt mijn moeder.

"Laat je dan gelijk horen wanneer je iets vindt?" Vraag ik.

"Natuurlijk," zegt mijn moeder waarna ze ophangt en ik loop terug naar Tom z'n huis en merk dat ik ineens z'n sleutel in mijn zak heb terwijl ik zeker weet dat ik die niet heb gekregen.

"Lieke, Kate, wat dachten jullie van speelgoed kopen?" Vraag ik dan aan de meiden en ze knikken beiden en ik help Kate van de bank af terwijl Lieke er zelf afspringt.

"Je bent thuis," zegt Tom en hij loopt naar mij toe. "Britney slaapt trouwens," zegt Tom.

"Dat is mooi. Ik neem Lieke en Kate even mee naar de speelgoedwinkel," zeg ik, want op deze manier kan ik er waarschijnlijk ook achter komen wat ze leuk vinden en dat is misschien wel handig om te weten zolang ik de schijn op moet houden.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha de schijn word voor altijd
    Heb ik zo vermoeden

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen