Bill POV.

Die vrijdag, wanneer ik opnieuw misselijk ben besluit ik toch een zwangerschapstest te doen. Mede omdat ik heb beseft dat Tom en ik geen condoom hebben gebruikt. Hoe heb ik zo stom kunnen zijn? Straks heb ik nog een kind die niemand anders dan mij heeft omdat ik het Tom niet kan vertellen. Als ik het Tom wel zou vertellen zou ik het mijn baas ook moeten vertellen en of ik dan nog bij de politie mag blijven werken is dan een groot vraagteken. Wanneer de test positief blijkt te zijn laat ik de test uit mijn handen vallen. Ik heb nu zulke grote problemen. En de haast om achter de waarheid te komen is groter dan ooit.De volgende dag heb ik weer bij Tom afgesproken. "Jack, lieverd, papa is naar Tom," zeg ik.

"Ik mee?" Vraagt hij.

"Dat gaat niet lieverd," zeg ik waarna ik hem aan de oppas geef. Het is al erg genoeg dat ik mogelijk mijn ongeboren baby in gevaar breng.


Bij Tom z'n huis aangekomen laat hij mij gelijk binnen en hij drukt z'n lippen op die van mij en ik zoen terug en wanneer Tom de zoen stopt zie ik een briefje op het tafeltje in de hal liggen. Wanneer Tom al naar boven loopt loop ik snel naar het papiertje toe en begin te lezen.

Pa,

Bedankt voor je hulp. Je begrijpt toch wel dat ik moest doen wat ik heb gedaan?


"Stop met lezen," hoor ik Tom zeggen en langzaam draai ik mij naar hem toe terwijl hij een wapen op mij richt. "Ik wil niet op jou hoeven schieten. Zeg mij alsjeblieft dat je niks hebt gelezen," smeekt Tom.

"Ik heb niks gelezen," lieg ik dan. "Ik keek naar het beeldje naast dat briefje, het is echt een schattig beertje," zeg ik en Tom laat het wapen zakken waarna hij naar mij toeloopt en zijn armen om mij heen slaat. Er is iets aan de hand. Maar ik denk niet dat Tom per se de grote crimineel is. Ik denk dat Tom Luna wilt beschermen. Ik snap Tom, maar ik weet dat ik de vondst van dit briefje toch met mijn baas moet delen, ook al heb ik alleen het begin gelezen.

Reacties?

Reacties (1)

 • Luckey

  Oh god!!
  Wat stond erin!!
  Tom kan toch niet de grote moordenaar zijn!
  Dit verhaal maak je wel heel spannend

  2 weken geleden
  • syllie1992

   Ik doe mijn best om het spannend te houden:)Het is voor het eerst dat ik dit soort verhaal schrijf, dus ben zelf ook benieuwd waar dat op uit gaat draaien:)

   2 weken geleden
  • Luckey

   Nou het lukt je goed!!
   Ben echt heel benieuwd

   2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen