Caleb POV.

Nadat Bill in de slaapkamer is verdwenen ben ik naar Tom gegaan waar Bennie ons alleen heeft gelaten. Tom is weer in mij aan het stoten en ik laat luide kreunen horen, ook al probeer ik die in te houden vanwege de kinderen. Ik voel hoe Tom z'n sperma diep in mij spuit wanneer ik ineens de deur hoor dichtvallen en gelijk kijk ik op.

Ik duw Tom van mij af en kleed mij aan waarna ik naar buiten ren. "Sorry, ik kon hem niet stoppen," zegt Bennie en ik knik even waarna ik doorloop totdat ik bij Bill ben en ik pak z'n hand vast.

"Was één keer niet genoeg?" Vraagt Bill en ik leg mijn armen om hem heen.

"Sorry, ik ben een klootzak, okay? Ik weet het," zeg ik en Bill zucht even.

"Nadat jij en ik al die tijd weer voornamelijk met elkaar hebben doorgebracht is het voor mij pijnlijk om jullie samen te zien," zegt Bill zachtjes.

"Dat snap ik," zeg ik.

"Zorg er alsjeblieft voor dat je niet zwanger wordt van Tom. Je ziet hoe het is gegaan toen ik was bevallen van Lola en Sarah. Tom gaat doet niks met ze omdat hij al voor Seven en Soda zorgde. Nu heeft hij zes baby's, dus hoef ook jij geen hulp van hem te verwachten," zegt Bill en ik knik.

"Ik beloof het," zeg ik waarna Bill z'n lippen weer op die van mij drukt.

"En ja, ik was, ben wel jaloers," bekent hij dan. "Ik ben te gehecht geraakt aan onze tijd samen terwijl ik wist dat Tom op een dag weer onderdeel zou worden van het huwelijk en nu wil ik jou niet meer loslaten. Ik kwam de slaapkamer weer uit om sorry te zeggen en om te zien dat jij al weg was, het deed pijn. Dus, als je deze stap weer wilt zetten, kunnen we dat dan stapje voor stapje doen?" Vraagt Bill zachtjes en ik knik.

"Geef dan wel precies aan wanneer het voor jou niet prettig is of te snel gaat of wat dan ook. Dan weet ik het," zeg ik.

"Om te beginnen wil ik dat je alleen met mij seks hebt, vooralsnog. Laten we beginnen met gewoon op dates gaan met Tom. Hij moet ons vertrouwen terugwinnen en jij hebt hem eigenlijk al te veel gegeven," zegt Bill en ik knik begrijpend.

"Kom, we gaan douchen," zeg ik met een knipoog en daarna praten we wel met de dokter of er een manier is om van mijn lichaamseigen eitjes af te komen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Bill heeft wel een punt

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen