Bill POV.

Wanneer Caleb en ik seks hebben gehad in de douche kleden we ons weer aan. "Het gaat niet lang duren bij de dokter, toch? Als het niet te lang duurt slapen de kinderen wel totdat we weer terug zijn," zeg ik.

"Misschien moeten we toch Riley vragen of hij even wilt opletten? Als ze dan te lastig worden kan hij jou halen terwijl de dokter alles verder bekijkt," zegt Caleb en ik knik even.

"Dan ga ik Riley halen, ik ben zo terug," zeg ik waarna ik het grote huis in loop en toevallig komt hij net aanlopen. "Riley, kan je heel even op de kinderen letten? Ze allemaal naar het kamertje van de dokter meenemen is niet te doen," zeg ik en Riley knikt.

"Natuurlijk wil ik dat," zegt hij en ik knik dankbaar waarna ik hem meeneem naar mijn huisje.

"We verwachten niet dat het heel lang duurt en de kinderen slapen. Als het goed is hoef je niet veel te doen. Wordt het te lastig haal je mij," zeg ik en Riley knikt waarna ik Caleb met mij meeneem naar de dokter.Caleb POV.

"Laten we eerst even kijken of je op dit moment vruchtbaar bent," zegt de dokter en ik knik even en kijk naar het gezicht van Bill, dat er nerveus uitziet.

"Kunt u dat zien?" Vraag ik.

"Ja, anders zou ik toch niet zeggen dat ik dat eerst zou bekijken," zegt de dokter. Daar heeft hij natuurlijk wel een punt. Hij doet dan de test en wacht even af. "Aha, je bent vandaag op de vruchtbaarste dag," zegt de dokter en niet veel later hoor ik de deur dichtvallen en ik slik even.

"Heeft u vandaag geslachtsgemeenschap gehad waarbij het zou kunnen?" Vraagt de dokter.

"Drie keer," zeg ik zachtjes, twee keer met Tom, ook al kwam Tom die eerste keer niet in mij klaar en net in de douche met Bill, die half in mij klaar kwam, maar het is ook typisch Bill, die net dat beetje te lang doorgaat.

"Ik zal eens kijken hoe het van binnen in elkaar zit," zegt de dokter en ik knik even. Na even is de dokter daar klaar mee en ik kijk hem aan. "Je hebt een baarmoeder en eileider enzo, dus we zouden alleen ervoor kunnen zorgen dat er geen eitjes meer komen die bevrucht kunnen worden. Dat is het simpelst en we hoeven de baarmoeder er dan niet uit te halen," zegt de dokter.

"Ik wil alles gewoon weg hebben, of het straks nou een baby zit of niet. Ik wil zo'n operatie zo snel mogelijk," zeg ik en de dokter knikt.

"Over een maand zou kunnen, maar ik moet je wel zeggen. Het gaat een zware operatie zijn en dat is niet noodzakelijk," zegt de dokter.

"Het is hoe ik het wil," zeg ik waarna ik opsta.

"Ik geef je toch een week om erover na te denken voordat ik hem officieel inplan," zegt de dokter en ik knik maar waarna ik vertrek om Bill te zoeken.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh god dat word nog wat

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen