Bill POV.

"Joshua is nu al gek op z'n andere papa," zeg ik en ik streel over Joshua z'n wangetje en ik kijk even naar Adam. Ik zie toch weer die glimlach op z'n gezicht.

"Ik ook gek op Adam," zegt Orlando en ik lach even.

"Dat weet ik toch lieverd," zeg ik en ik til Orlando op. Ik kijk naar z'n oogjes die er wat moe uitzien. "Is het okay als ik Orlando hier even een dutje laat doen? Het zal geen lang dutje zijn, anders slaapt ie vanavond weer niet," zeg ik en Adam knikt.

"Natuurlijk, z'n oude kamertje is nog intact," zegt Adam en ik zie toch weer verschillende emoties op z'n gezicht, maar ik loop toch naar boven om Orlando lekker te laten slapen. "Ik heb Joshua ook laten slapen," zegt Adam en ik knik even.

"Adam, nu we even alleen zijn. Laten we nog één keer seks hebben om alles af te sluiten," zeg ik dan en misschien doe ik het ook wel als straf voor mijzelf, omdat ik Adam zoveel pijn heb gedaan, dat ik mijzelf moet laten beseffen wat ik zal gaan missen. Ik voel Adam z'n lippen gelijk op mij en trek hem met mij mee naar de bank en we kleden ons allebei uit waarna Adam op mij komt liggen om mij te zoenen. Hij gaat na even in mij en ik laat een kreun horen. "Sneller!" Kreun ik luid en gelijk voert Adam het tempo op totdat hij z'n sperma in mij spuit en ik glimlach even naar hem.

"Dank je, ik moest jouw liefde gewoon nog één keer voelen," zegt Adam en ik knik even totdat ik Orlando boven hoor roepen.

"Dat was wel een heel kort dutje," zeg ik lachend.

"Ik ga wel," zegt Adam en hij kleed zich aan waarna hij naar boven gaat. Ik kleed mij dan ook aan om ook naar boven te gaan en in de opening van de slaapkamer blijf ik staan. Ik zie hoe Orlando z'n armpjes om Adam z'n nek heeft geslagen. Orlando en Adam hebben zo'n goede band. Ik weet dat Tom het niet leuk gaat vinden, maar ik denk dat het voor Orlando, maar ook voor Adam belangrijk is dat Orlando Adam nog regelmatig kan blijven zien. Bij hen is dat belangrijker dan bij de andere kinderen van Tom en mij.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Blijf toch zielig vinden
    Maar is wel beter

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen