Bill POV.

Vlak nadat ik officieel tot koning ben gekroond loop ik naar de kerker. "Jullie hoeven deze plek niet meer af te sluiten," zeg ik en de wachten knikken waarna ik naar Tom en Juliana toe loop. "Zijn jullie klaar voor wat meer licht?" Vraag ik en Tom knikt gelijk en ik ook ook even naar Juliana die mij met haar mooie donkere ogen aankijkt. "Ik heb een mooi stuk in het paleis voor jullie gereserveerd, want Tom, bereid je er maar op voor, maar je gaat onze dochter echt opvoeden. Ik kan zelfs proberen te zorgen dat je Benjamin vaker ziet," zeg ik en ik weet dat Benjamin nu de kroonprins is, ook al zou hij de troon normaal niet nu al overpakken, mocht mij iets overkomen.

"Dank je Bill," zegt Tom en hij drukt een kus op mijn wang en ik glimlach even waarna ik Tom met mij meeneem.

"Okay, dit is jullie deel van het paleis. Daar is een keuken, in dat kamertje heb je alles wat je nodig hebt om Juliana door haar babytijd heen te helpen. En natuurlijk de badkamer en dat is jouw slaapkamer," zeg ik waarna ik de deur open naar Tom z'n slaapkamer.

"Mooi bed, en nog ruim ook, de hele kamer bedoel ik," zegt hij.

"Ja, je hebt hier amper kleine kamers," zeg ik en Tom knikt begrijpend.

"William wilt natuurlijk dat we zo snel mogelijk toch nog een zoon voor hem gaan maken, maar ik beloof je. We doen dat op onze eigen tijd, en als we besluiten dat Juliana de laatste is, dan is dat ook goed nu ik het allemaal kan bepalen," zeg ik en Tom knikt. "Trouwens, Tom, vond je het werk in ons leger leuk?" Vraag ik.

"Ja, eigenlijk wel. Ook al weet ik niet of ik de risico's nog wil nemen wat betreft de kinderen," zegt Tom eerlijk.

"Denk er maar over na. Ik zorg dan dat je de klussen krijgt die ervoor zorgen dat je nog veel tijd hebt met Juliana en niet ineens maanden weg hoeft," zeg ik en Tom knikt.

"Ik zal erover denken," zegt hij en ik knik tevreden. Nu hoop ik alleen dat alles vanaf nu goed blijft gaan.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Bill is nu al goede koning
    William is nog steeds mlootzak

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen