Bill POV.

"Ik wil baby's zien," zegt Samantha nadat ze nog even wat stil is geweest.

"Ze zijn wel een stukje gegroeid," zegt Tom.

"Maar nog steeds baby's?" Vraagt Samantha.

"Nog net," zeg ik waarna Tom en ik Tirza en Maria gaan halen. "Hier zijn je zusjes," zeg ik dan en ik zet ze voorzichtig naast Samantha op de bank. Nu ze kunnen zitten kan dat best zolang Tom en ik er bij blijven. Samantha legt d'r armpjes om haar zusjes heen en ik glimlach even. Nu Anis weer achter de tralies verdwijnt weet ik dat niemand ons de kinderen ooit nog zal afpakken.

"Ik haal Timothy even van school," zegt Tom en ik knik even.

"Timothy!" Roept Samantha en ik knik even.

"Over een half uur is je broer thuis," zeg ik en Samantha knikt terwijl Tirza wat onrustig word. Ik pak haar dan maar vast op terwijl Maria naast Samantha blijft zitten. Even kijk ik van Maria naar Samantha. Ze lijken echt zoveel op elkaar. Maria is bijna het evenbeeld van Samantha toen ze nog zo jong was. Ik kijk dan naar Tirza die dan weer super erg op Tom lijkt. Als Tom met haar buiten is krijgt hij dat ook regelmatig te horen.Wanneer dat half uur om is en Tirza en Maria op het kleed zitten gaat de deur open en Samantha staat op. "Kan ik rennen?" Vraagt ze.

"Natuurlijk mag je naar de deur rennen," zeg ik en ze glimlacht naar mij waarna ze er naar toe loopt en haar broer haast vastgrijpt.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Te lief!!!
    Gelukkig doet samantha het goed!

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen