Bill POV.

Wanneer we na het eten weer thuis komen slapen de jongste kinderen al en de oudste doen gewoon hun eigen ding, dus daar hoeven we niet op te letten.

Samen met Tom ga ik dan op bed liggen en hij legt z'n arm om mij heen waarna hij z'n hand op mijn buik laat rusten. "Heb je zin in de komst van jouw kindje?" Vraagt Tom.

"Natuurlijk. Ik heb geen zin in de bevalling zelf, maar wel in daarna. Maar ja, ik heb nog wat maanden te gaan," zeg ik en Tom knikt begrijpend.

"Zullen we maar gaan slapen schat?" Vraagt Tom.

"Ja, graag. Als je, je armen maar om mij heen houdt," zeg ik en Tom knikt waarna hij mij gewoon vasthoudt en ik dicht tegen Tom aan in slaap kan vallen.De volgende dag loop ik aan het einde van de dag naar het huis van Levi waar ik op de bel druk. "Bill, kom binnen," zegt Levi en ik volg hem en laat mijn oog vallen op de pot augurken op de tafel. "Oh, sorry, ik had ineens zo'n trek in augurken dat ik een pot ben gaan kopen," zegt Levi waarna Lola, maar ook Nola op mij af komen gelopen.

"Hey meiden," zeg ik en ik geef ze allebei een kus waarna ik weer naar Levi kijk. Ik pak de zwangerschapstest uit mijn tas en steek die naar Levi uit. "Doe hem gewoon, alles wijst erop," zeg ik.

"Ik dacht dat we vrienden waren, beste vrienden zelfs," zegt Levi met tranen in z'n ogen.

"Maar dat zijn we ook," zeg ik.

"Waarom probeer je mij dan pijn te doen? Je weet dat het niet kan," zegt Levi en hij draait zich bij mij weg.

"Levi, toe nu. Een test doen kan geen kwaad," zeg ik, maar Levi schudt z'n hoofd. Nu is hij volgens mij nog kwaad op mij ook. Maar ik bedoel het echt niet verkeerd.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha Hij vertoon wel alle typische symtonen

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen