Bill POV.

Samen met Tom ga ik naar huis en voor de deur kijk ik hem eventjes aan. "Zo stil mogelijk, goed?" zeg ik en Tom knikt instemmend en zo stil als dat ik kan open ik de deur waarna we haast naar binnen sluipen en ik laat de deur nog open staan terwijl ik al de woonkamer inkijk. "Tom, ze zoenen. Tao en Wilco zijn aan het zoenen," zeg ik en ik moet moeite doen niet in mijn handen te klappen. Ik ben gewoon zo blij voor ze en nu wij het hebben gezien valt er niks meer te ontkennen.

Tom doet dan de deur dicht waarna we de woonkamer inlopen. "Oh, jullie zijn er al," zegt Wilco en hij lijkt haast teleurgesteld dat ze hun zoen moesten onderbreken. Alsof ze thuis niet regelmatig tijd hebben om te zoenen.

Ik plof dan gewoon tussen hen in en leg mijn armen om mijn vrienden heen. "Dus, hebben jullie niet eindelijk iets met Tom en mij te delen?" Vraag ik en ik kijk van links naar rechts en weer terug en zie de blosjes op hun wangen.

"Wat zouden we moeten delen?" Vraagt Tao onzeker.

"Kom op. Ik heb jullie net zien zoenen. Wat is er erg aan om het met ons te delen? Als er mensen zijn die het begrijpen zijn het Tom en ik wel," zeg ik.

"Okay, we hebben een relatie. Tao is de ware voor mij," zegt Wilco.

"Awh, dat is zo lief," zeg ik. "In welke fase zitten jullie?" Vraag ik.

"In de, we hebben het erg leuk, fase," zegt Wilco en ik lach even.

"Dat is al verder dan gewoon daten," zeg ik waarna ik weer opsta om niet meer tussen het koppel in te zitten.

"Okay, dan nu terug naar jou. Hoeveel krijgen jullie er?" Vraagt Tao.

"Drie," zeg ik en ik ga weer naast Tom staan. "Drie gezonde kinderen," zeg ik en ik ben blij dat het nooit ongemakkelijk is geworden tussen mij, Wilco en Tao. "Misschien kunnen we binnenkort met z'n vieren wat gaan eten? Een soort dubbeldate ofzo?" Stel ik dan voor.

"Wie past er dan op de kinderen?" Vraagt Wilco verbaasd.

"Thymen of Steven, of allebei," zeg ik.

"Laten we dat doen, nu je nog niet zo rond bent dat je als een trage loopt," zegt Tao en ik lach even.

"Top," zeg ik dan en ik glimlach even naar Tom. Dat wordt vast leuk.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi
    Yes!!!
    Te leuk!

    5 dagen geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen