Bill POV.

Ik loop met de meiden door de speelgoedwinkel en al snel kom ik erachter dat ze echt geweldig zijn. Het is zonde dat Tom Lieke en Kate zo weinig zag. Totdat er een oplossing is zal hij ze tenminste vaak genoeg zien. Eigenlijk het grootste deel van de tijd wanneer we niet werken. Mijn doel is wel, als er een oplossing komt dat Tom de meiden vaker ziet. Ik weet niet wat de situatie tussen Tom en hun moeder was en hoe serieus ze waren en hoe ze dan uit elkaar zijn gegaan. Vragen zal ook niet meer kunnen.

"Papa, ik wil dit," zegt Lieke en ze wijst naar een leuke speelgoedpony. Vijfentwintig euro, dat is een mooi bedrag.

"En ik dit willen!" Roept Kate en ik loop naar haar toe.

Kate wijst naar een boek waar Tom of ik uit voor zou kunnen lezen. "Weet je het zeker lieverd?" Vraag ik en Kate knikt waarna ik het boek pak. Het is goedkoper dan dat voor Lieke, maar het is d'r eigen keus. Ik denk niet dat op die leeftijd prijs echt veel uitmaakt. Als ze iets zien dat hen aanspreekt willen ze dat.

"Die pop ook," zegt Kate dan en ik lach even.

"Okay, vooruit," zeg ik en ik pak de pop ook. Daarnaast, dit boekje zal later ook voorgelezen kunnen worden aan Britney en de ongeboren baby.Wanneer ik net weer thuis kom met de meiden gaat mijn telefoon. "Mam," zeg ik en ik blijf in het halletje staan terwijl de meiden al naar Tom toelopen. "Heb je wat gevonden?" Vraag ik.

"Nee, geen oplossing althans, maar Bill. Als we een oplossing vinden wees dan heel voorzichtig. En zorg ervoor dat je niet te gehecht raakt aan de meiden, want als dat gebeurt en je hebt de oplossing en maakt daar ook echt gebruik van, dan kan je ook ziek worden. Denk daar dus over na," zegt ze waarna we nog gedag zeggen voordat we ophangen.

Hoe kan ik er in Godsnaam voor zorgen dat ik niet te gehecht raak aan die twee geweldige meiden?

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Te laat dus al
    Ben wel benieuwd hoe dit is gekomen
    Als maar goed gaat

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen