Bill POV.

Wanneer de ambulance er eindelijk is zet ik een stap naar achteren. Ik kijk toe hoe ze met Tom bezig zijn waarna ze hem naar de ambulance brengen. "Wilt u mee?" Vraagt één van de broeders.

"Nee, ik kom er zo aan," zeg ik en hij knikt waarna hij vertrekt. Ik ga op zoek naar de badkamer om mijn lichaam van Tom z'n bloed te ontdoen en ik trek één van Tom z'n shirts aan. Ik kan moeilijk met een ontbloot bovenlijf naar Tom toe."Tom Kaulitz," zeg ik wanneer ik eenmaal bij de balie in het ziekenhuis ben.

"Ga daar maar zitten. De dokter komt straks bij u," zegt ze en ik knik even waarna ik mij neerzet.

Even adem ik diep in en uit waarna ik naar de oppas bel. "Hey Judith, zou je Jack en Ryan naar het ziekenhuis kunnen brengen?" Vraag ik.

"Oh God, Bill, wat is er gebeurt?" Vraagt ze geschrokken.

"Ik ben okay, maar breng de kinderen gewoon, okay?" Zeg ik.

"Ja, natuurlijk," zegt ze en ik hang op.

Wanneer de dokter er aan komt sta ik gelijk op. "Hoe gaat het met Tom?" Vraag ik gelijk.

"Hij heeft geluk gehad. Het scheelde niet veel of de kogel had z'n hart geraakt," zegt de dokter.

"Maar hij komt er weer bovenop?" Vraag ik en de dokter knikt.

"Het bloedverlies heeft hem verzwakt, maar hij is nu zelfs alweer wakker," zegt de dokter en ik moet zeggen dat ik echt opgelucht ben dat het zo is afgelopen.

Ik sta op en net dan zie ik Judith met de kinderen aankomen. "Papa!" Roept Jack en hij rent naar mij toe en ik geef hem een knuffel.

"Judith, zou jij met Jack hier kunnen wachten?" Vraag ik en Judith knikt waarna ik Ryan uit de kinderwagen til. "Wij gaan naar je papa toe," zeg ik en ik kijk weer naar de dokter. "Waar ligt hij?" Vraag ik.

"Kamer 203. Dat is die kant uit," zegt de dokter en hij wijst de hal in en ik knik even totdat ik bij kamer 203 ben en gelijk naar binnen loop.

"Ik had beloofd dat je, je zoontje mocht ontmoeten, dus hier is Ryan," zeg ik en Tom kijkt wat op waarna ik naast hem ga zitten en Ryan maakt een geluidje en ik hoor Tom zacht lachen, totdat hij een pijnlijke kreun laat horen.

"H.Hoe oud is hij?" Brengt Tom uit.

"Kan je niet rekenen?" Vraag ik lachend. "Nja, okay, goed, hij is één maand oud," zeg ik. "Maar Tom, je moet je dochter nu echt aangeven. Ik weet niet waar ze verzeild in is geraakt, maar het is gevaarlijk. Ik snap dat je het niet erg vindt als het jou in gevaar brengt, maar het bracht vandaag ook mij in gevaar. Wat als het ook Ryan of Jack in gevaar brengt?" Vraag ik.

"Je werkt bij de politie. Lopen je kinderen dan niet altijd gevaar?" Vraagt Tom.

"Nou, dat valt nog best mee," zeg ik en Tom knikt even. Wanneer Ryan begint te huilen sta ik op. "Ik ben zo terug," zeg ik waarna ik wegloop. "Heb jij Ryan z'n flesje meegenomen?" Vraag ik en Judith pakt het uit de tas en ik knik dankbaar waarna ik terugloop zodat ik Ryan z'n flesje kan geven terwijl ik met Tom praat.

"Waarom heb je mij niks verteld?" Vraagt Tom.

"Denk na Tom. Je wist niet wie ik werkelijk was. Ik wist ook nog niet hoe het met jou zat. Ben jij de moordenaar of niet. Dan ga ik toch niet vertellen dat ik zwanger ben?" Vraag ik.

"Heb je seks met elke moordverdachte?" Vraagt hij.

"Natuurlijk niet. Ik vond je aantrekkelijk en, ik ben om je gaan geven," beken ik, ook al besefte ik het vandaag pas toen ik het leven uit hem zag trekken en bang was dat hij zou sterven.

"Awh, maar Bill, ik ga mijn dochter niet verraden. Ik weet dat ik haar op het rechte pad kan krijgen. Ze is gewoon op verkeerde vrienden gestuit," zegt Tom.

"Gewoon? Ze plegen moorden Tom. Haar vrienden hebben wel Jack z'n andere vader vermoord," zeg ik waarna ik Ryan z'n flesje aan de kant zet. "En ook al was vandaag op mij bedoelt, ze heeft toch haar eigen vader bijna vermoord. Als het om Ryan of Jack zou gaan, ik zou ook alles willen doen om hen te beschermen. Om hen weer op het rechte pad te krijgen, maar soms moet je inzien dat, dat niet mogelijk is," zeg ik. "En je pakt het ook verkeerd aan, als jij een wapen in huis hebt is dat geen goed voorbeeld," zeg ik.

"Ik zou hem nooit gebruiken, hij is niet eens geladen. Het is gewoon om anderen angst aan te jagen wanneer dat nodig is," zegt Tom.

"Zoals toen ik dat briefje niet mocht lezen?" Vraag ik en Tom knikt. "Weet je Tom, hoe jij het aanpakt werkt niet. Je beschermd haar, maar je moet duidelijk maken dat ze fout bezig is. Mensen van het leven beroven is niet goed te praten. Die mensen hebben ook familie, vrienden en weet ik veel wat allemaal. Je kan een geweldige vader voor Ryan worden en ik hoop echt dat je daarvoor kiest, maar zolang je, je dochter beschermd weet ik niet of Ryan veilig is bij jou," zeg ik.

"Ik ga mijn dochter niet verraden Bill, en ik hoop dat jij dat ook niet doet."

Reacties?

Reacties (2)

 • Luckey

  Oh god
  Tom gaat dit niet menen
  Dochter of niet
  Dit is niet goed te praten

  2 weken geleden
 • Luckey

  Oh god
  Tom gaat dit niet menen
  Dochter of niet
  Dit is niet goed te praten

  2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen