Bill POV.

Ik blijf nog even kijken waarna ik toch het kamertje instap. "Jullie zijn lief samen," zeg ik en Adam kijkt even op.

"Ik bij Adam slapen?" Vraagt Orlando dan.

"Ben jij daar okay mee?" Vraag ik dan aan Adam die gelijk knikt en ik glimlach even. "Joshua kan ook hier blijven, goed?" zeg ik en opnieuw knikt Adam.Één uur later is het voor mij tijd om te vertrekken. Ik kijk Adam even aan en zie dat hij op z'n lip bijt. "Adam?" Vraag ik voorzichtig waarna toch de tranen weer over z'n wangen beginnen te lopen. "Oh lieverd," zeg ik waarna ik Adam gelijk weer in mijn armen neem. Misschien was het toch geen goed idee om iets eerder vandaag seks te hebben. Op dat moment leek het te helpen en ook voor mij was het fijn om Adam nog één keer te voelen. Het is ook zo dat Adam en ik langer samen zijn geweest dan Tom en ik dat zijn geweest. "Ik hou van je," snikt Adam.

"Dat weet ik. Ik hou ook van jou Adam, dat zal ook niet veranderen. Ik ben er nog steeds altijd voor je, ook al wonen we niet meer in één huis," zeg ik waarna ik z'n tranen wegveeg. "Maak er gewoon nog een fijne dag van met Orlando terwijl je ook voor Joshua zorgt. Ik weet dat, dat je goed zal doen," zeg ik en Adam knikt even waarna ik een kus op z'n wang druk om daarna echt te vertrekken.


"Waar zijn de kinderen?" Is het eerste wat Tom vraagt wanneer ik thuis ben.

"Nog bij Adam," zeg ik.

"Wat? Je hebt het recht niet om Orlando ook bij Adam te laten!" Roept Tom uit.

"Toen je, je nog niks herinnerde was je zelfs verliefd op Adam en ik moet eerlijk toegeven, toen was je een stuk leuker," zeg ik en dan heb ik het vooral over z'n houding richting Adam.

"Ik ben ook Orlando z'n vader! Je moet het op z'n minst met mij overleggen!" Roept Tom.

"Weet je, er valt nu niet met je te praten," zeg ik met een zucht en ik doe net alsof ik het huis wil verlaten en zoals verwacht neemt Tom mijn hand vast.

"Het spijt me. Ik snap het. Het is okay. Ik weet dat ik onredelijk ben," zegt Tom en ik zucht opgelucht.

"Dat was wat ik wou horen," zeg ik en ik sla mijn armen om hem heen.

"Je bent trouwens vanochtend vergeten je pil te slikken," zegt Tom.

"Ik heb hem wel geslikt. Ik weet het bijna zeker," zeg ik.

"Okay, dan geloof ik jou," zegt Tom en hij drukt een kusje op mijn wang waarna hij mij dicht tegen mij aantrekt. Gelukkig is Tom nu niet meer zo koppig.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Koppig in welk zin 🤣

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen