Adam POV.

"Adam, jij voorlezen?" Vraagt Orlando aan mij vlak voor het slapengaan.

"Natuurlijk," zeg ik met een glimlach en ik pakt een voorleesboek uit de kast en ga naast het bed zitten. Ik kan nooit zeker zijn wanneer en hoe vaak ik hem zal zien. Dat geldt voor alle kinderen die niet van mij zijn. Het doet allemaal pijn, maar ik heb het recht niet om erover te gaan zeuren.

Ik begin dan voor te lezen, maar in plaats van te gaan slapen geeft Orlando mij een knuffel en ik sla mijn armen ook om hem heen. Ik voel de tranen alweer opkomen, maar ik probeer ze in te houden. "Ik houden van jou," zegt Orlando en ondanks mijn opkomende tranen lach ik even.

"Ik ook van jou jongeman," zeg ik en ik druk een kus op z'n wang waarna hij weer gaat liggen. Ik lees de rest van het boekje ook nog voor en zie dat Orlando nu wel in slaap is gevallen. Ik loop daarna z'n kamertje uit om naar Joshua te gaan aangezien het tijd is voor z'n flesje.Een aantal weken later.

Bill POV.

Ik bel bij Adam aan en hij doet de deur open. "Je komt de kinderen halen, vermoed ik?" Vraagt Adam en ik knik even. De scheidingspapieren zijn nog altijd niet officieel getekend, maar ik ben er ook niet meer over begonnen.

"Mag ik even naar de wc?" Vraag ik wanneer er een golf van misselijkheid door mij heengaat en Adam stapt gelijk aan de kant waarna ik naar de wc snel om alles er uit te gooien.

"Ben je okay?" Vraagt Adam achter mij en gelijk sta ik op.

"Ja, ja, ik denk het wel," zeg ik.

"Als je, je niet lekker voelt kunnen de kinderen ook een dag langer hier blijven, dan is de drukte thuis wat minder," zegt Adam.

"Nou, een stuk minder, maar ehm, ja, goed. Dan neem ik alleen Orlando mee," zeg ik, want Tom vermoord mij als ik Orlando hier ook een dag langer laat. Hij vindt het al niet leuk dat Orlando telkens mee wilt wanneer de kinderen van mij en Adam bij Adam zijn, dus daar moet ik maar rekening mee houden. Het is dat Tom tegen Orlando zelf geen nee kan zeggen waardoor daar tenminste geen nieuwe ruzies over ontstaan.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Te lief!!!

    Bill is zwanger van Adam 🤣

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen