Caleb POV.

Ik heb wel een uur lopen zoeken totdat ik Bill gewoon achter het huis vindt, waar hij zit met z'n benen opgetrokken. "Bill?" Vraag ik zachtjes.

"Dus je bent waarschijnlijk weer zwanger aan het worden, alleen is het dit keer waarschijnlijk van Tom," zegt Bill en dan zie ik ineens dat hij gehuild heeft.

"Dat hoeft niet he, en het is 95% kans, zelfs op de vruchtbaarste dag is het geen 100%. Ook al weet ik dat 95% ook veel is, maar ik laat de baby niet komen," zeg ik.

"Wat?" Vraagt Bill.

"Ik neem de moeilijkste operatie. Baarmoeder, alles eruit. Ze kunnen ook geen een steralisatie uitvoeren, maar nee. En ik doe die operatie zo snel mogelijk," zeg ik.

"Doe je het voor mij of voor jezelf?" Vraagt Bill.

"Voor ons," zeg ik en ik hurk voor Bill neer. "Het laatste wat ik wil is jou verdrietig zien. Ik zie jou echt niet graag verdrietig," zeg ik en Bill draait z'n hoofd bij mij weg. "Bill, alsjeblieft," smeek ik hem en ik leg mijn hand op z'n wang.

"Pff, ik moet stoppen met mij zo druk te maken over dit alles. Ik krijg er buikpijn van," zegt Bill dan waarna hij mij toch weer recht aankijkt.

"Dat is een goed idee," zeg ik waarna Bill opstaat en ik wil hem een knuffel geven, maar dat laat hij dan toch nog niet toe. "Ik zie je zo wel," zeg ik en Bill knikt even waarna ik naar het huisje van Bill loop, want we hebben Riley nu langer met de kinderen gelaten dan dat we hem hadden beloofd.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Caleb is echt een schat

    5 dagen geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen