één jaar later.

Bill POV.

William is zo dom geweest om een ander koninkrijk boos genoeg te maken dat ze een oorlog tegen ons willen uitroepen. Nu is het dus mijn taak om dat op te lossen voordat we echt worden aangevallen. Het leger kan nog maar net onze gebruikelijke vijanden aan, een nieuwe vijand kunnen we niet gebruiken.

"Ik ga mee om het op te lossen," zegt William.

"Nee, mijn prins, als ze jou zien vallen ze gelijk aan," zeg ik.

"Ik ben ook koning," zegt hij mopperend waarna hij wegloopt.

Ik loop dan naar Benjamin en trek hem z'n netste kleding aan. Ze weten dat ik er aan kom voor een vredesoverleg, dus zolang William niet mee is lijkt het mij veilig om de kinderen mee te nemen. "Kom," zeg ik dan en ik neem Benjamin mee naar Tom z'n gedeelte van het paleis. Ik kijk naar Tom, die heeft aangetrokken wat ik heb opgehangen voor hem. "Het staat je prachtig," zeg ik en ik meen het nog ook. Als Tom nu zou zeggen dat hij ergens koning is dan zou ik hem zo geloven, als ik hem niet had gekend.

Ik loop dan naar Juliana. "Dada!" Roept ze en ik lach even en til haar op. Het jurkje dat ik voor haar had opgehangen staat haar ook prachtig.

"Waarom moesten we ons eigenlijk zo netjes kleden?" Vraagt Tom.

"Omdat we naar een ander koninkrijk gaan voor een vredesoverleg. William is de veroorzaker waarom dat overleg überhaupt nodig is, dus neem ik jou mee," zeg ik. Ik weet zelf ook niet hoe het op hen overkomt wanneer ik Tom meeneem terwijl ik getrouwd ben met William, maar dat kan mij niks schelen. Nu ik sinds een jaar bijna alles weer zelf kan bepalen maak ik daar ook gebruik van.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Go bill!!!!!

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen