Bill POV.

Vraagt Tom mij nu op een date? Het gaat niet om extra tijd met de kinderen, want mijn ouders moeten oppassen, dus dan gaat het echt om mij. "Als in een date?" Vraag ik dan toch voorzichtig. Even zie ik Tom nadenken waarna hij knikt.

"Als in een date," zegt hij bevestigend.

"Ja, ik wil wel," zeg ik. "Maar, vanwaar die ommezwaai?" Vraag ik.

"Nou, Mark is er duidelijk klaar voor. Hij zei zelfs dat ik met jou kon trouwen," zegt Tom en ik lach even. "Maar dat zou natuurlijk veel te snel zijn. We hebben dan misschien Riley al en Ben is ook al als een zoon voor mij. Maar verder moeten we gewoon onderaan beginnen en in dat hele proces hoop ik Annie ook beter te leren kennen," zegt Tom en ik knik even.

"Hoe laat zal je hier vanavond zijn?" Vraag ik.

"Vijf uur?" Stelt hij voor en ik knik. "Mark, kom je? Vanavond kan je weer met Ben spelen," zegt Tom dan en Mark komt met tegenzin aangelopen.

Wanneer Tom en Mark dan weer vertrokken zijn zet ik Ben naast mij op de stoel. "Rustig blijven zitten, ja?" Zeg ik en ik zie Ben knikken waarna ik naar het vel papier voor mij op tafel kijk. Één uur per dag gamen voor Annie is wel genoeg, toch? Ik ben zo slecht in regels opstellen, misschien moet ik Tom vragen of hij mij ermee kan helpen. Alleen moet dat dan wel bij Tom thuis, want als Annie ziet dat Tom er aan meewerkt komen er problemen. Ik wil dat Annie Tom ook geweldig gaat vinden. Zo gek als dat Ben op Tom is zal het niet worden, maar gewoon dat ze hem aardig genoeg vindt om hem als een leuke stiefvader te bestempelen. "Dit papiertje komt later wel," zeg ik tegen Ben waarna ik hem van de stoel af til.

"Ik moest stilzitten," zegt hij.

"Ja, en nu til ik je eraf," zeg ik en hij giechelt even waarna ik hem bij z'n speelgoed zet.Eventjes later kijk ik in mijn kledingkast voor kleding dat ik aan kan trekken voor mijn date. Wanneer ik een setje heb gepakt begint Riley te huilen. "Mam!? Kan jij even kijken!?" Roep ik, want anders red ik het straks niet.

"Natuurlijk!" Krijg ik als antwoord waarna ik het eerste zetje aan probeer. Ik loop naar Annie d'r kamer.

"Kan dit?" Vraag ik aan haar.

"Uhu," mompelt ze, maar ze kijkt mij geen eens echt aan. Ik doe dan iets spuug lelijks aan waarvan ik niet eens weet waarom het in de kast hangt waarna ik weer terugloop.

"En dit?" Vraag ik.

"Uhu," reageert ze weer en het is duidelijk dat ik haar hulp niet hoef te verwachten. Ben en Riley zijn nog te jong om te kunnen helpen, Riley zelfs veel te jong. Dan moet ik mijn ouders maar vragen, want ik moet er gewoon perfect uitzien.


Wanneer dan om vijf uur eindelijk de bel gaat zie ik Tom mij van top tot teen bekijken. "Wow," brengt hij uit en ik bloos even. Kleding geslaagd. Bijna zou ik vergeten dat Mark ook naast hem staat.

"Hey jongen, Ben is bij z'n speelgoed," zeg ik waarna ik eerst een knuffel krijg van Mark en dan loopt hij pas door naar Ben.

"Kom je?" Vraagt Tom dan en hij houdt z'n arm open waarna ik mijn arm door die van hem steek. Ik was echt bang dat Tom er nog jaren over zou doen. Ik heb zelfs angst gehad dat hij er nooit helemaal klaar voor zou zijn, maar ik ben nu toch echt onderweg naar een date met Tom. Of eigenlijk was de date al begonnen vanaf het moment dat hij voor de deur stond. Dit maakt mij al zo gelukkig. Ik hoop dat Tom zich nu niet meer gaat bedenken de komende tijd, want dat zou ik niet trekken.

Reacties?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen