Bill POV.

Ik loop dan ook naar de gang en geef Tom een knuffel. "Ik wil vanavond weer proberen seks te hebben," fluister ik in z'n oor. Ik voel mij op dat moment goed, wat er ook mee te maken heeft dat Samantha weer terug is. Ik denk alleen dat ik pas zeker weet of ik inmiddels ook weer klaar ben voor seks zodra Tom en ik heb ook daadwerkelijk weer proberen. Van knuffels en zo word ik de laatste tijd niet meer schrikachtig. Daarnaast, om nou een tweede keer op kerst te wachten is ook niet nodig. Dat duurt nog even en het is minder speciaal omdat we het al eens met kerst hebben gedaan.

Wanneer ik Tirza hoor huilen loop ik snel weer terug naar de woonkamer. "Maria, niet gooien," zeg ik snel waarna ik Tirza oppak en gelijk wordt ze stil. Even kijk ik naar het rode plekje op haar voorhoofd om er gewoon een kusje op te drukken.

"Hadden ze ruzie?" Vraagt Tom die nu ook met Samantha en Timothy de woonkamer binnen zijn komen lopen.

"Niet echt ruzie, maar meer, ja, gooien zonder reden. Dat is wat het was," zeg ik en Tom knikt begrijpend en hij pakt Maria van het kleed. Maria heeft op het eerste gezicht 0 gelijkenissen met Tom, maar eigenlijk kan dat Tom en mij niet schelen. Tom is gek op Maria en Maria is gek op hem. Of dat is hoe ik het interpreteer nu ze dat nog niet zelf kan aangeven.

"Papa, Samantha heeft een bloedneus," zegt Timothy en gelijk draai ik mij om.

"Ik kom eraan lieverd," zeg ik en ik geef Tirza ook aan Tom waarna ik snel een doekje pak om die tegen haar neusje aan te duwen. "Het is okay, deze dingen gebeuren," zeg ik tegen haar en gelukkig is de bloedneus vrij snel gestopt zodat ik de rest van haar gezichtje ook schoon kan vegen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw!!!
    Ze zijn zo leuke familie

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen