Tom POV.

Wanneer ik deze dag weer een paar songs heb opgenomen vertrek ik naar huis. Ik had eigenlijk alle songs willen opnemen, maar ik wil gewoon weer thuis zijn bij Bill en de kinderen. Anders moeten de kinderen straks ook alweer bijna naar bed en dan heb ik weer zo weinig tijd met ze.

Wanneer ik het huis binnen loop geef ik Bill een zoen waarna ik Ron bij z'n speelgoed weg til. "Hey lieverd," zeg ik en Ron lacht naar mij en slaat z'n armpjes om mij heen.

"Je fans wachten op je nieuwe muziek," zegt Bill.

"Ik weet het. Morgen neem ik als het goed is de laatste songs op zodat het verder kan het met proces. Ze krijgen mijn nieuwe songs snel. Ik kan Jan wel vragen of hij een sneak peak online kan zetten. Dan zijn ze vast wel tevreden totdat ik mijn eerstvolgende single uitbreng, gevolgd door het gehele album," zeg ik en Bill knikt.

"En daarna weer een tour?" Vraagt Bill.

"Yup, maar nooit meer zolang als de vorige," zeg ik en Bill knikt tevreden.

Ik zet Ron dan weer op de grond waarna ik Scott uit de box til. "Heb jij papa ook gemist?" Vraag ik waarna ik met hem in mijn armen op de bank ga zitten.

"Scott heeft jou zeker gemist. De kinderen zijn gek op jou," zegt Bill en ik glimlach even naar Bill.

"Bill, wat zijn jouw toekomstplannen?" Vraag ik. Ik kan gewoon niet helpen dat ik daar nieuwsgierig naar ben. Voor nu is hij telkens thuis met de kinderen, maar hij moet toch ook dromen hebben.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Tom is zo lief voor iedereen!!
    Wat zijn bill plannen!!

    2 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen