Tom POV.

Ik kijk toe hoe Bill nog altijd een gesprek voert met Tao en Wilco. Ik vind het fijn om Bill zo relaxed te zien. Zo vrolijk ook. Ik ben ook blij dat het dit keer bij een drieling blijft. Dat zullen dan ook de laatste zijn. Het risico is te groot dat we anders weer een meerling van een te grote omvang zouden krijgen. Te veel meerlingen zal ook niet goed zijn voor Bill z'n lichaam vermoed ik. Het is vermoedelijk al een wonder dat hij z'n figuur heeft weten terug te krijgen na onze zeven kinderen. "Tomi, kan jij zaterdagavond?" Vraagt Bill ineens en gelijk ontwaak ik uit mijn gedachten.

"Jij weet mijn agenda toch uit je hoofd," geef ik als antwoord.

"Hmm, ja, maar de vorige keer dat ik een afspraak voor ons maakte vond je het niet leuk dat ik het niet had overlegd," zegt Bill en ik glimlach even.

"Daar heb je een punt. Ja, ik kan zaterdagavond. Je bedoelt voor de dubbeldate, toch?" Vraag ik en Bill knikt. "Ja, zaterdagavond past mij precies. Als het Thymen en/of Steven ook past om dan op te passen, want zonder oppas komen we niet ver," zeg ik.

"Ik ga ze gelijk bellen," zegt Bill vrolijk en hij staat op. Ja, Bill heeft een super humeur vandaag.Wanneer Wilco en Tao zijn vertrokken zet ik mij naast Bill op de bank en leg mijn arm om hem heen. Mijn lieve man, die onze drie kindjes draagt en dan onze andere zeven kinderen die boven liggen te slapen. Toen hij zwanger was van onze zeven kinderen was ik te druk met mijn nieuwe huwelijk met Rosalie, maar nu ben ik er wel en ik ben niet van plan om daar iets aan te veranderen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Ahw!!!! Te lief!!

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen