Bill POV.

Uiteindelijk loop ik de woonkamer in en gelijk heb ik ook weer de armpjes van Lieke en Kate om mij heen. Okay, dit gaat duidelijk nog een probleem vormen. Als die meiden zo lief blijven doen. Ik vind ze al lief. De grote vraag is, in hoeverre mag ik ze lief vinden totdat het te gehecht wordt?Die avond lig ik naast Tom in bed. Het was het plan om gewoon thuis te slapen, maar aangezien Tom denkt dat ik bij hem woon kan het niet anders. Het voordeel is dat ik mij nu niet zo koud voel. "Tom?" Zeg ik zachtjes.

"Wat is er schat?" Vraagt Tom en ik voel dat hij z'n hand op mijn arm legt.

"Je weet nog steeds dat ik anders ben, toch?" Vraag ik.

"Ja," zegt hij.

"En je hebt gedeeltes gelezen van het boek dat ik je heb gegeven?" Vraag ik.

"Ja, ook dat weet ik nog, wacht, was dat niet gisteren? Je hebt een eigen huis, is het niet?" Vraagt Tom waardoor ik besef dat de herinneringen er nog zijn. Dat moet dat voor alle betrokkenen gelden en dus ook voor de moeder van Kate en Lieke, toch?

"Klopt. Ik wil dat je beseft dat Lieke en Kate niet officieel mijn kinderen zijn. Ze zijn van jou met iemand anders, een vrouw," zeg ik en even is het stil.

"Hmm, oh, Britney is ook niet echt mijn kind," zegt Tom en ik hoor de teleurstelling in z'n stem.

"Ze heeft geen DNA van d'r andere vader, dus jij mag een vader voor d'r zijn zoals jij het wilt," zeg ik en ik leg mijn hand op Tom z'n wang.

"Dat wil ik graag," zegt Tom en ik glimlach even, ook al kan Tom dat waarschijnlijk niet zien.

"Maar, Tom, de moeder van Lieke en Kate, ze is nu ineens een zakenvrouw en weet dus niet meer dat Kate en Lieke van haar zijn," zeg ik.

"Het was wel altijd haar droom, een succesvolle baan," zegt Tom.

"Maar toch denk ik dat je met de meiden bij haar langs moet. Als jij je geheugen terug kan krijgen van hoe het echt zit, dan moet hun moeder dat toch ook. Zeker wanneer ze de kinderen zelf ziet," zeg ik.

"Ik ga het morgen regelen, goed? Als dat is wat je wilt," zegt Tom. Dat is precies wat ik wil. "Bill, je bent hartstikke heet," zegt Tom geschrokken wanneer hij mijn gezicht aanraakt en dan komt het besef dat ook mijn hoofd vreselijk veel pijn begint te doen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Oh god!!
    Hoe komt dat dan?!

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen