Vier maanden later.

Bill POV.

Ik sta voor de spiegel terwijl ik mijn buik bekijk. Het valt gewoon niet meer te ontkennen dat ik weer zwanger ben. Natuurlijk wezen de verdere symptomen die ik heb gehad er ook al op, maar ik wou niet dat het waar was. Ik weet dat het kind van Adam is. Ik kan Tom z'n reactie haast al horen en die gaat niet fijn zijn.

Ik loop dan, wanneer ik mijn shirt weer aan heb, de badkamer uit. "Tom, ik ben even weg," zeg ik waarna ik de deur uitloop. Ik moet makkelijk beginnen, en de makkelijkste om dit aan te vertellen is Adam.

Wanneer ik voor de deur sta druk ik op de bel. "Papa!" Roept Orlando gelijk, die samen met Adam de deur is gaan open doen en ik geef Orlando gelijk een knuffel.

"Bill, je zou de kinderen morgen toch pas komen halen?" Vraagt Adam verbaasd.

"Ik kom voor jou," zeg ik en Adam knikt even. Ik neem Adam dan mee naar de keuken wanneer Joshua begint te huilen, maar ik weet dat Gijs dat wel regelt. Ik doe mijn shirt wat omhoog zodat hij mijn buik goed kan zien. "Ik ben zwanger geworden tijdens onze afscheidsseks, of hoe we het ook noemen," zeg ik zachtjes.

"En dat weet je nu pas?" Vraagt Adam.

"Ik durfde geen test te doen, maar nu mijn buik voor mijn gevoel met de dag dikker wordt kan ik er niet meer omheen. En het ligt niet aan jou he, dat ik liever niet zwanger wou zijn. Het is Tom z'n reactie waar ik tegenop zie," zeg ik en Adam zet een paar stappen dichter naar mij toe waarna hij z'n hand op mijn buik laat rusten. "Ik ga het vanavond aan Tom vertellen. Als je niks meer van me hoort, waarschuw dan de hulpdiensten," zeg ik.

"Nja, zo erg zal het wel niet worden," zegt Adam.

"Nee, je hebt gelijk. Maar boos zal hij sowieso zijn. Ik weet het altijd wel te verpesten," zeg ik zuchtend en dat is ook gewoon zo. Met Adam heeft het misschien wat langer geduurd voordat ik vreemd ben gegaan met Tom en toen was ik ook nog eens dronken, tot twee maal toe, maar toch. Er komt altijd een moment waarop ik iets verpest. Soms wat later, maar soms ook al heel snel.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Lekker slim ook van je Bill
    Condoom weer je nog

    5 dagen geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen