Caleb POV.

Die avond lig ik naast Bill in bed, maar zodra ik mijn armen om hem heen wil leggen duwt hij mij bij zich weg. "Bill?" Vraag ik en de tranen staan mij inmiddels nader dan het lachen.

"Gewoon vandaag verder even niet," zegt Bill waarna ik het maar accepteer. Hopelijk is morgen alles weer beter.De volgende ochtend wanneer ik wakker word is Bill al opgestaan. Ik besluit dan ook op te staan en in de keuken kom ik Bill tegen. "Schatje," zeg ik en Bill kijkt even op, maar de glimlach die ik elke ochtend gewend ben te krijgen, krijg ik niet. "Bill, ik hou van je, alsjeblieft blijf nu niet boos," zeg ik en ik loop voorzichtig dichter naar hem toe.

"Hoe zou jij het vinden als je maanden weer alleen met z'n tweeën doorbrengt en dat ik uit het niets weer seks ga hebben met Tom. En dat ik net als jou ook zelf eitjes zou zijn gaan aanmaken, maar daar helemaal niet aan denk en dat je dan krijgt te horen dat ik die dag net op mijn vruchtbaarst ben? Zou jij dat wel accepteren?" Vraagt Bill.

"Ik, we zijn beide ook met Tom getrouwd. Dus ik denk dat ik het daarom wel zou accepteren, maar of het makkelijk zou zijn? Dat denk ik niet," zeg ik eerlijk.

"Maar Caleb, wat als je mij de schuld gaat geven na die operatie en je inderdaad zwanger bent en het kind is er na de operatie niet meer. Ik wil niet dat je mij de schuld gaat geven," zegt Bill.

"Maar dat gaat toch niet gebeuren. Ik denk er goed over na," zeg ik waarna Bill toch z'n armen om mij heen slaat.

"Maar we moeten wel eerst de risico's kennen van die operatie, als de risico's te groot zijn moet je de simpelere kiezen, want ik wil jou niet kwijt."

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Daar komt de app uit de mouw!

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen