Bill POV.

We zijn na een reis bij het kasteel aangekomen. "Wow, ik wist niet dat het nog groter kon," zegt Tom verbaasd en ik glimlach even naar hem.

"Dit koningsrijk is ook groter en rijker dan de onze. Dat zal wel een verklaring zijn," zeg ik en ik neem Juliana van Tom over en kijk dan even naar Benjamin die duidelijk wat vermoeid is van de reis.

Ik loop met Tom naar binnen waar we gelijk worden begroet. "Wie is dit?" Vraagt de koningin, doelend op Tom.

"Dit is Tom. Ik dacht dat het niet heel handig zou zijn om William mee te nemen," zeg ik waarna ik snel een buiging maak, beseffend dat ik dat nog niet had gedaan.

"Jullie zijn vast moe. Sanne, kan jij hen naar hun kamer brengen?" Vraagt de koningin dan waarna we naar onze kamer worden gebracht.

"Het ziet er naar uit dat we in één bed slapen," zeg ik, aangezien in de kamer hier aan vast de kinderen slapen.

"Dat is toch niet erg," zegt Tom en hij knipoogt even naar mij en ik kan het niet helpen dat mijn wangen toch wat rood worden.De volgende dag heb ik Tom en de kinderen in hun kamer gelaten terwijl ik met de koning en koningin rond de tafel ga. "Ik heb iets mee genomen. Als wij beloven zoiets nooit meer te doen om dan de vrede te handhaven," zeg ik dan.

"Wij hebben nog één voorwaarde om aan te voldoen," zegt de koningin en ik knik even. "Je moet je ontdoen van je man," zegt de koningin.

"Waar haal ik zo snel een nieuwe prins vandaan om mee te trouwen?" Vraag ik.

"Heb je er boven niet één?" Vraagt ze met een knipoog en ik bloos even, alleen is Tom geen prins.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Als Bill hem prins maakt kan het wel!!
    Als die een wet maakt als je trouw met koning word je prins! Maar je mag niet koning titel nemen!

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen