Tom POV.

Die avond, wanneer Bill en ik op bed liggen klimt hij bovenop mij en begint hij mij te zoenen. Ik zoen hem liefdevol terug en voel hoe hij mijn boxer naar beneden trekt.

Wanneer we na even klaar zijn met het voorspel kijkt Bill mij aan. "Ik weet nu zeker dat ik er weer klaar voor ben," zegt Bill en hij wilt zich op mijn lid laten glijden, maar ik stop hem.

"Laten we deze niet vergeten," zeg ik en ik pak snel een condoom en geef die aan Bill.

"Slim van je," zegt Bill en hij doet hem bij mij om waarna hij alsnog op mij begint te bewegen.De volgende ochtend is mijn humeur nog beter dan mijn humeur op een normale dag. Terwijl ik in de keuken bezig ben met het ontbijt slaat Bill z'n armen om mij heen. "Papa!" Roept Timothy en ik zucht even.

"Sorry schat," zeg ik en ik druk een kus op z'n lippen.

"Het is okay, vanavond hebben we weer tijd voor onszelf. Zolang de kinderen een goed begin van de nacht hebben dan," zegt Bill en ik knik instemmend waarna ik naar de woonkamer loop.

"Hier is je ontbijt lieverd," zeg ik tegen Timothy en ik geef ook Samantha wat te eten. Samantha blijft nog een week thuis voordat ze naar school moet, maar ze is wel al op.

"Tirza en Maria zijn zo te horen ook wakker. Ik ga ze wel halen," zegt Bill en ik knik met een glimlach en even later is het tijd om Timothy naar school te brengen. Ik besluit Samantha ook maar mee te nemen, want Bill heeft op dit moment al z'n handen vol aan Tirza en Maria.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Te lief!!!

    5 dagen geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen