Bill POV.

Wanneer ik weer thuis ben met Lola komt Tom gelijk naar mij toegelopen en hij geeft mij een knuffel. "Heeft Lola zich wat gedragen?" Vraagt Tom.

"Natuurlijk, ze is gek op d'r andere papa," zeg ik en Tom knikt even.

"Dat is mooi," zegt Tom.

"En Tomi, ik heb nog meer goed nieuws. Levi is wel zwanger. Ik ben zo blij voor hem Tomi. Hij verdient het ook echt," zeg ik vrolijk en Tom glimlacht even.

"Het is lief dat je zo blij bent voor je beste vriend," zegt Tom en ik knik.

"Ik kan ook niet anders. Als iemand zo'n wonder verdient dan is Levi dat wel," zeg ik en Tom knikt instemmend. Ik wist wel dat Tom het Levi ook gunt.De volgende dag ga ik met Levi naar de dokter, die gelijk alles onderzoekt. "Dit is zeker een groot wonder," zegt de dokter. "En misschien zelfs een kerstwonder als hij of zij zich aan de uitgerekende datum houdt," zegt de dokter en ik glimlach.

"Maar z'n baarmoeder? Gaat die het volhouden?" Vraag ik.

"Ik denk dat hij deze ene zwangerschap wel vol kan houden. Een tweede zou niet meer lukken, maar dat regelt zich vanzelf," zegt de dokter en ik knik even. "Maar om achteraf klachten te voorkomen kan het ook dat we de baarmoeder er uit halen, maar dat is voor latere zorg. Nu moeten jullie maar genieten van deze kleine," zegt de dokter en ik knik maar waarna ik naar Levi kijk die niks meer heeft gezegd.

"Het is echt. Ik ben echt weer zwanger en ik kan het kind tot het einde dragen, ik, wow," brengt Levi uit en ik geef hem een zacht kneepje in z'n hand.

"Kom anders mee naar mijn huis? Dan kunnen we het daar samen met Tom vieren? Natuurlijk niet te wild, maar gewoon op een rustige manier," zeg ik en ik zie Levi instemmend knikken.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Yeah!!!
    Ik ben echt blij voor Levi!

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen