Bill POV.

"Hoe was het bij Leon?" Vraag ik zodra Tom thuis is.

"Voor het eerst in de afgelopen tijd heeft hij weer gelachen. Al was het maar voor even. Ik blijf nog wel af en toe bij hem checken, als je dat niet erg vindt. Ik wil gewoon zeker zijn dat hij okay is," zegt Tom.

"Natuurlijk vind ik dat niet erg. Ik wil ook dat Leon okay is. Dat verdient hij," zeg ik en Tom knikt instemmend.

"Misschien kan hij over een paar jaar ook weer opnieuw verliefd worden, maar misschien heeft hij daar ook wel geen behoefte aan. Hij is natuurlijk niet verplicht om zich in de toekomst alsnog weer te binden," zegt Tom.

"Klopt, maar het komt wel goed, daarvoor maakt het niks uit wat hij kiest," zeg ik en Tom knikt instemmend.Die avond in bed ligt Elaine zoals verwacht tussen ons in. Ze twijfelde wel heel erg omdat ze niet gewend is dat Tom er ook slaapt, maar uiteindelijk wou ze toch. Ze heeft d'r armpjes om mij heen terwijl ik met mijn hand door d'r haartjes streel. "Ze is echt jouw prinsesje he?" Vraagt Tom en ik knik even.

"Dat is ze zeker. Ik ben gek op d'r. Ze is echt een schatje. En ergens, nu ze op een normale manier aanhankelijk is vind ik dat alleen maar schattig," zeg ik en Tom knikt begrijpend. Ik voel mij echt compleet nu ook Tom weer terug is.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihihi

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen