Tom POV.

Het is zaterdagavond en ik zit samen met Bill tegenover Wilco en Tao. "Jongens, we hebben nieuws," zegt Tao en Bill en ik kijken hem verbaasd aan.

"We gaan trouwen," zegt Wilco en mijn ogen worden groot.

"Jullie hebben ons nog maar net verteld dat jullie samen zijn. En dat alleen maar omdat ik jullie heb zien zoenen," zegt Bill, die duidelijk verward is van het nieuws.

"Daar heb je gelijk in, maar we zijn echt gek op elkaar. En adopteren is makkelijker wanneer je getrouwd bent," zegt Wilco en Bill knikt even.

"Dus jullie willen een kindje?" Vraagt Bill.

"Ja. Elke keer dat we op jullie kinderen passen weten we dat, dat is wat wij ook willen," zegt Tao.

"Een zevenling?" Vraagt Bill grappend.

"Nee, of nja, als één van ons zwanger kon worden zouden we dat niet erg vinden, maar via adoptie is dat lastig. Maar met één kindje om mee te beginnen zullen we ook al gelukkig zijn," zegt Tao en hij legt z'n hoofd kort op Wilco z'n schouder.

"Ik vind jullie echt heel leuk samen," zegt Bill en ik pak zijn hand vast.

"Maar wij zijn leuker samen," zeg ik.

"Hey, dat is niet leuk om te zeggen," zegt Bill en ik lach even.

"Ze weten heus wel wanneer ik een grapje maak, toch jongens?" Vraag ik aan Tao en Wilco die beiden knikken. "Zie?" zeg ik en Bill knikt even.

Wanneer het eten er is komt de geur ook onze neuzen binnen. "Excuseer mij," zegt Bill waarna hij opstaat en naar de toiletten rent.

"Bij geuren van bepaald voedsel wilt hij nog weleens overgeven. Voor de rest is het gelukkig al minder," zeg ik en Tao en Wilco knikken begrijpend en met z'n drieën wachten we met eten totdat Bill terug is, dat is wel zo netjes.

"Tao, kan jij met Wilco wisselen van plek, misschien ruik ik jouw eten dan minder sterk," zegt Bill en Tao knikt gelijk waarna ze van plek wisselen.

"Ben je okay?" Vraag ik.

"Ja, het gaat wel weer volgens mij," zegt Bill en ik knik even en wanneer het hem gewoon lukt om te eten begin ik ook met eten.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Super leuk voor de jongens!!
    Arme bill

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen