Foto bij 13. Party time!

Ik kan niet stoppen met schrijven! Hopelijk vinden jullie het goed!
Feedback is welkom!


Sophie (nu):
Ik kijk naar de klok, 18u. 'Oke Sophie, wat gaan we aandoen?' zeg ik luidop tegen mezelf terwijl ik naar mijn kleerkast staar. Ik neem er verschillende stukken uit en leg ze op mijn bed. Eén voor één pas ik ze. Nope... Dit niet. Denk ik in mezelf. Nope.. Ook niet. Een zucht verlaat mijn mond. Wat haat ik dit. Ik heb nooit een goede band gehad met kleren. Ik ben niet het type meisje dat graag gaat winkelen, in tegendeel!
Ik plof op mijn bed waarna mijn oog op een blauw kleedje valt dat onderaan in mijn kast ligt. Ik sta recht, raap het op en trek het aan. Helemaal vergeten dat ik dit kleedje had! Ik kijk in de spiegel en knik bevestigend. Yep dit word het!
Ik wandel naar mijn bureau en check mijn gsm. Ik antwoord op een maar berichtjes terwijl ik naar beneden wandel richting de woonkamer.
Ik plof in de zetel, wachtend tot Marco me komt ophalen. Marco.. Die ik vandaag nog niet heb gehoord. De enige die me nog geen gelukkige verjaardag gewenst heeft. Een zucht verlaat mijn mond.
Even later hoor ik een auto stoppen. Het is Marco. Ik sta recht en wandel naar buiten.

Tom (nu):
Samen met Bill wandel ik richting de ingang van het jeugdhuis. Beide hebben we een cadeau in onze handen. Ik word zenuwachtiger bij elke stap die ik zet. We wandelen naar binnen en gaan via deze trap naar het zaaltje boven.
Ik kijk in het rond, zoekend naar Sophie. Daar staat ze.. Aan de andere kant van de zaal, lachend en pratend met een groep meisjes. Iets verder staat Marco.. Te praten met een ander meisje.
We lopen richting Sophie. Gelukkig is Bill altijd super enthousiast en neemt hij het woord 'Sophie!' roept Bill met een grote glimlach op zijn gezicht. Sophie kijkt onze richting uit 'Bill! Tom!' ze komt naar ons toe gewandeld. 'Gelukkige verjaardag!' zegt Bill enthousiast waarna hij haar 3 kussen geeft. 'Hier, dit is voor jouw' Bill kijk Sophie blij aan.
'Gelukkige verjaardag' zeg ik met een kleine glimlach op mijn gezicht. Zacht geef ik haar 3 zoenen op haar wang. Ik kijk naar het cadeau dat ik in mijn handen heb 'Dit is voor jouw' 'Dankje Tom! Dankje Bill!' met beide pakjes loopt ze richting een tafel en legt ze bij de rest.
Mijn hart begint sneller te slaan wanneer ik haar zie wandelen, wanneer ik haar zie lachen.. Wat is ze mooi..
De zaal vult zich steeds meer met vrienden en familie, steeds meer mensen begeven zich op de dansvloer waaronder ook Bill. Ik kijk toe vanaf de zijkant. Veel zin om te dansen heb ik niet..
Ik zie Marco nog steeds dansen met dat ene meisje.. Ik schud met mijn hoofd. Hoe kan Sophie dat zomaar goed vinden? Waarom danst hij niet met haar?
Ik bestel nog iets om te drinken. Ik voel dat ik wat tipsy begin te worden. Bill, Sophie en nog wat andere meisjes staan hevig met elkaar te dansen. Gelukkig heeft ze wel plezier. Het is tenslotte haar verjaardag.
Ik merk dat Marco en dat ene meisje niet meer op dezelfde plaats staan. Ik kijk verbaasd in het rond. Waar zijn ze naartoe? Ik heb hier geen goed gevoel bij...
Ik haal mijn schouders op en ga richting de toilettes. Ik wil de mannentoilettes binnengaan wanneer ik geluiden hoor uit de vrouwentoilettes. Ik kijk binnen maar zie niets. Ik blijf even staan en kijk bedenkelijk. Het zal toch niet zijn dat..? Ik hoor een meisje giechelen waarna het klinkt alsof er een riem op de grond valt. Ik buk een beetje en zie 4 voeten.. 2 ervan zijn duidelijk van een meisje.. De andere 2 zijn van een man. Ik hoor kreungeluiden, die duidelijk van een man zijn. Ik voel dat er iemand naast me komt staan. Ik schrik wanneer ik zie dat het Sophie is. Mijn hart slaagt een slag over. Voor ik iets kan zeggen loopt Sophie richting de deur van het toilette en trekt deze open. Het meisje zit op haar knieën.. En Marco.. Sophie gooit de deur weer dicht en loopt weg zonder iets te zeggen. 'Sophie!' roep ik achterna maar krijg geen antwoord. Ze loop de zaal uit en gaat naar buiten. Zonder nog iets te zeggen loop ik haar achterna.
Ik kijk in het rond. Zoekend naar Sophie. In dit jeugdhuis kwamen we vroeger ook vaak samen... De pesters kwamen hier niet. We hebben hier vaak kleine optredens gegeven, waaronder ons allereerste!
Ik heb een idee waar Sophie is.. Vroeger zaten we vaak aan de achterkant van het gebouw. Daar was het rustig.. Een plaats waar nooit iemand kwam.
Ik wandel naar de achterkant van het gebouw en zie Sophie zitten met haar rug tegen de muur. Ze is aan het huilen.. Ik krijg een krop in mijn keel. Niemand hoort te huilen op haar verjaardag.
Ik wandel stil naar haar toe en ga naast haar zitten.
Ze kijkt me even aan maar kijkt dan weer weg. Ik slaag mijn armen om haar heen en trekt haar dichter naar me toe. Dit deed ik vroeger ook steeds... Bill had dan wel de beste band met haar.. Maar ik was degene die haar het beste kon troosten.
'Tom' fluistert Sophie 'hm?' ze gaat wat rechter zitten en kijkt me aan. Haar wangen zijn nat van haar tranen, haar ogen zien rood... Maar ze is nog steeds het mooiste meisje dat ik ooit heb gezien.
Ik voel vlinders in mijn buik, ik voel een gevoel.. Dat ik nog nooit eerder heb gevoeld..
Ik streel met mijn hand over haar wang terwijl we elkaar aankijken. Ze slaagd haar armen om mijn nek, trekt me dichter naar zich toe en drukt haar lippen op de mijne. Ik sluit mijn ogen, mijn hart gaat te keer.. Ze komt met haar benen over me heen zitten en we beginnen intens te zoenen, haar handen glijden door mijn haren, ik streel met mijn hand over haar rug, met mij andere hand streel ik haar gezicht. Wat een intens gevoel.. Toch stop ik met zoenen en kijk haar aan. Sophie kijkt me vragend aan. 'Laten we terug naar binnen gaan' fluister ik zacht. Sophie kijkt weg. Ik zie de telleurstelling in haar ogen.. Ze staat recht en begint van me vandaan te wandelen. Ik loop haar achterna 'Sophie' 'Laat het Tom!' ik begin sneller te wandelen zodat ik voor haar wandel en hou haar tegen 'Sophie..' ik kijk haar vragend aan. Ik zie de tranen weer in haar ogen. 'Sophie wat..' 'Laat het Tom!' onderbreekt ze me. Ik kijk geschokt. Ik streel over haar gezicht en trek haar dichter naar me toe 'Ik wil je zoenen.. Er is niets dat ik liever wil.. Maar..' 'Maar wat!?' Sophie kijkt we wat geïrriteerd aan 'Niet op deze manier.. Niet..' ik word onderbroken door Marco's stem 'SOPHIE!!' roept hij kwaad. Waar is hij nou kwaad om?!

Reacties (2)

 • MaudMurder

  Ooohhh Marco heeft echt geen recht van spreken!

  1 jaar geleden
 • Luckey

  Hij kan een trap in zijn ballen krijgen Marco 🤣

  1 jaar geleden
  • Pineapple20

   Ja 🤣 inderdaad!
   Ik zou ook graag een verhaal van jou lezen.. Welke raad je me aan? 😁

   1 jaar geleden
  • Luckey

   Zal In your shadow doen daar ben ik nog mee bezig om ooit af te schrijven 🤣
   Al heb daar al tijdje niet aan geschreven. Wil deze wel afschrijven

   1 jaar geleden
  • Pineapple20

   Oke deze ga ik als eerste lezen dan 😁

   1 jaar geleden
  • Luckey

   Is goed ben benieuwd wat je er van vind!
   Tussen reactie mag je ook geven ! 😊

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen