Bill POV.

Wanneer Tom het kamertje weer uit is kijk ik hem afwachtend aan. "Georg kan naar haar toe," zegt Tom en ik zie dat hij wat naar de grond kijkt. Georg loopt nu het kamertje in en ik pak voorzichtig Tom z'n hand en neem hem mee een ander kamertje in.

"Ga zitten," zeg ik.

"Ga je mij nu ineens toch oppakken? Je bent ten slotte in je uniform," zegt Tom.

"Nee, ons gesprek dat we gaan voeren heeft niks met mijn werk te maken," zeg ik waarna ik tegenover hem ga zitten. "Ben je okay?" Vraag ik.

"Luna heeft meer meegemaakt dan ik dacht," zegt hij zachtjes. "Ik bedoel, ze heeft een kind gehad. En dan vond ik mijzelf al jong, zij was nog net geen 15," zegt Tom.

"Waar is het kind nu?" Vraag ik.

"Vermoord. Daardoor is dit alles begonnen. Ik bedoel ze had al wel een lief die drugs dealde enzo, maar moorden hoorde daar nog niet bij. Ze dacht eerst ook dat het alleen om wraak ging, maar het heeft haar denk ik gewoon verandert en gemaakt tot wie ze nu is," zegt Tom zachtjes.

"En waar waren haar adoptieouders?" Vraag ik dan.

"Ik, ik weet het niet. Ik heb haar nooit over hen gehoord," zegt Tom eerlijk.

"Okay. Dan gaan we dat uitzoeken," zeg ik en ook al zei ik dat dit geen werk zou zijn, dit punt schrijf ik toch even op. Het kan namelijk belangrijk zijn.

"Dank je," zegt Tom en ik knik even. "Mag ik bij Ryan op bezoek?" Vraagt Tom ineens.

"Natuurlijk," zeg ik en ik pak nog een papiertje en schrijf mijn adres daarop en geef die aan Tom. "Judith is bij de kinderen, maar ze zal mijn handschrift herkennen, dus neem het briefje met adres echt mee naar daar. Dan laat ze je wel binnen," zeg ik met een glimlach en Tom knikt even waarna hij opstaat.

"Ga ook achter die andere bende aan, ja?" Zegt Tom.

"Natuurlijk. We zitten er bovenop. Het is onze prioriteit dat het weer rustig wordt in de stad," zeg ik en Tom knikt nog een keer waarna hij vertrekt en ik loop naar mijn collega's. "Als jij meer kan uitvinden over Luna d'r adoptieouders, dan gaan Peter en ik uitzoeken waar in de stad nog meer bendes actief zijn," zeg ik. We zullen ze niet allemaal oprollen, zolang de gevaarlijkste maar uit het straatbeeld zijn verdwenen.

Reacties?

Reacties (1)

  • Luckey

    Go go go!!!

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen